Търся информация какъв транспорт има от София до Ярлово (в частност ми трябва за тази събота - 01.10).
Сведенията, които намирам в Интернет, са противоречиви. Доколкото видях, може да се стигне с 69/70 до Железница и оттам да се хване автобус за Ярлово, но не знам дали това е актуално, нито намерих в колко точно е самият автобус.
Ако някой може да ми даде актуална информация, ще съм благодарен!
Благодаря за отговора!
Прегледах разписанието и доколкото виждам, след Железница 70 продължава към с. Плана, а не към Ярлово?
Пет Сеп 30, 2022 11:12 am
Lexx
Re: Транспорт от София до Ярлово?
Rocknmather написа:
Здравейте.
Търся информация какъв транспорт има от София до Ярлово (в частност ми трябва за тази събота - 01.10).
Сведенията, които намирам в Интернет, са противоречиви. Доколкото видях, може да се стигне с 69/70 до Железница и оттам да се хване автобус за Ярлово, но не знам дали това е актуално, нито намерих в колко точно е самият автобус.
Ако някой може да ми даде актуална информация, ще съм благодарен!
От последната спирка на 69 в Царева махала в 8.30 тръгва маршрутка за Самоков, минаваща през Ярлово. До колкото знам още върви, но не съм сигурен. За да стигнете нарвеме трябва да хванете 69 в 7.30 от МС Г.М. Димитров.
Пет Сеп 30, 2022 11:38 am
rumen radev
От автогара Юг, от 7:30 - пътува за Самоков, но минава и през Ярлово.
Корекция. Одеве говорих с кмета на Ярлово и той каза, че автобусът от София (автогара Юг) вече не минава през Ярлово - малко били пътниците.
Но в петък, събота и неделя трябва да се стигне от София до Брезите (автобуси 69 и 70), а от там в 8:30 има автобус/маршрутка за Ярлово.
Пет Сеп 30, 2022 12:38 pm
kaloyanv
rumen radev написа:
От автогара Юг, от 7:30 - пътува за Самоков, но минава и през Ярлово.
Корекция. Одеве говорих с кмета на Ярлово и той каза, че автобусът от София (автогара Юг) вече не минава през Ярлово - малко били пътниците.
Но в петък, събота и неделя трябва да се стигне от София до Брезите (автобуси 69 и 70), а от там в 8:30 има автобус/маршрутка за Ярлово.
Точно и аз така го помня. Имаше и една следобяд около 16.30 за наобратно. Все пак звънни на автогарата в Самоков и ги питай за всеки случай. От Ярлово изкачването е много хубаво по Войчинов рид до Мусала, ако не си ходил няма да съжаляваш, особено ако е хубаво времето е много красиво.
Пет Сеп 30, 2022 6:20 pm
Rocknmather
Благодаря много на всички, които писаха. Моето ходене тази събота отпадна, но ценната информация си остава и със сигурност някой ден ще се пусна към Ярлово. Мерси отново!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети