На 6-ти и 7-ми май с Вальо и Надя се разходихме в Голема планина. През първия ден от манастир „Седемте престола” по жълтата маркировка се качихме до билото.
На много места има нападали дървета и заобикалянето им бе много неприятно. Вальо и Надя се качиха на Издремец, а аз направих несполучлив опит да снимам езерото под него.
Поради маловодие езерото представляваше няколко малки локвички. Това, наред с мрачното време, направи първия ден неподходящ за фотография.
Нощувката бе в х. Тръстеная, която посещавам редовно през последните години и за която мога да споделя само добро мнение. На другия ден се разделихме, като аз поех към село Бов.
Времето бе хубаво, направих много снимки и видеа на водопадите. Снимах с непретенциозна техника - дронче DJI Mini и смартфон А72.
Хубавото време през втория ден и наличието на вода във водопадите и рекичката направиха разходката приятна и полезна след продължителния ,
поне за мен, период на по-слабо физическо натоварване през зимата и началото на пролетта.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети