Здравейте, някой от вас има ли за споделяне gps track на прехода Козлодуй-Околчица ? Впрочем интересувам се и от други тракове на исторически преходи като по стъпките на Левски, ... на Тодор Александров и др. Последно време се разминавам с организираното преминаваме и мисля да поема сам, но трябва да знам пътеките.
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3367 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Има стар пътеводител „Козлодуй - Околчица“, автор: Васил Петров, издателство „Медицина и физкултура“, София, 1975 г., страници: 122.
Проверих, че цената му днес е около 3-4-6-8 лева, плюс цената за доставка (например тук: https://bazar.bg/obiava-21963993/kozlod...
Аз имам въпросния пътеводител, но в момента не ми е под ръка. По-късно може да го сканирам и да го кача за сваляне.
Ето джипиес-тракът (без обработка) от реалното преминаване на съфорумеца todor__x (който за съжаление вече не е сред нас):
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети