Организиран туризъм:
Българска федерация по туризъм
http://www.bftourism.net/calendar.html
Национален планински траверс “Ком – Емине 2020”
20.07-08.08.20
/21.07-09.08.20/
Рез.дат
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Последната промяна е направена от Mariana1000 на Пет Апр 17, 2020 12:11 am; мнението е било променяно общо 90 пъти
Пон Апр 27, 2015 10:08 pm
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора
Браво!Това е вече друга работа-всичко,събрано на едно място!Сега,на който му трябва инфо-отива на темата и чете,а не да си отварят свои теми и час по час да питат,а ние да повтаряме едно и също като папагали!Таман и аз да имам теми за четене през свободното време!
Страхотно! Сега всичко е лесно за намиране и ориентиране!
Бих предложил да се включи и раздел "GPS тракове"
Вто Апр 28, 2015 9:36 pm
sbalkan
Поздравления и благодарност към Яница! Аз съм от най-пресните във форума и така систематизираната информация ми е изключително полезна. Две нощи четох темите за КЕ 2015 и за екипировката и тъкмо щях да търся пътеписите на колегите и хоп - някой го е предвидил Много ме радва отношението на съфорумците, както помежду им старите, така и към новите членове ( тъпи въпроси/ търпеливи поредни отговори) Събрали сте много ноу хау и опит тук, новите се учим на чужд гръб, за което благодаря, и нямам търпение да натрупам моите грешки/опит, та да съм полезен и аз на следващите.
_________________ "Трудните неща изискват много време, невъзможните малко повече" - сенсей Георги Иванов.
Сря Апр 29, 2015 9:01 am
dr.nora
Браво Яница!Хиляди благодарности!
Нед Май 03, 2015 11:03 pm
Остап Бендер
КЕ - GPS следи
Преди време събрах на едно място няколко GPS трака от КЕ. Тъй като не мога да намеря първоизточниците, от които съм ги свалил, за да дам линкове направо към тях, тук давам линк към мястото, където съм ги събрал. Надявам се хората, които са ги създали да нямат против. Който желае, преполагам, че би могъл да сложи линк направо към своите тракове.
В готовност съм да премахна линковете, в случай че бъдат публикувани такива към първоизточниците.
Вто Май 05, 2015 10:00 pm
dido
Re: КЕ - GPS следи
Остап Бендер написа:
Преди време събрах на едно място няколко GPS трака от КЕ. Тъй като не мога да намеря първоизточниците, от които съм ги свалил, за да дам линкове направо към тях, тук давам линк към мястото, където съм ги събрал. Надявам се хората, които са ги създали да нямат против. Който желае, преполагам, че би могъл да сложи линк направо към своите тракове.
В готовност съм да премахна линковете, в случай че бъдат публикувани такива към първоизточниците.
Това е добре да бъде включено горе в списъка.
Цитат:
Остап Бендер написа:
..............
Най-важното което трябва да се знае за трака е да не се ходи по него в частта от хижа Ехо до х. Козя стена заради объркана пътека и опасно катерене.В този участък да се кара по картата на бг маунтайнс.
Въобще ако някой го изтегли и го прати на познат да му спомене тази подробност. Аз затова съм го написал с червени букви там където съм дал линк и не съм го слагал другаде освен в пътеписа за да може да се прочете пояснението с червените букви.
Ползването на трак се обезсмисля при положение че маршрута вече го има в картата с малко изключение х.Ком-вр.Ком.
Точките за водата без трака са дадени като линк в темата за водата с пояснението, че не може да разчитате на 100% на всяка една вода заради сухото време въпреки че ние пихме от всяка една вода през която сме минали, но тогава ни валеше всеки ден.
Дай повече детайли за Ехо-Козя стена. Имаш ли данните х. Ком-в.Ком ?
_________________ Бутам след осмата бира
Сря Май 06, 2015 11:24 am
SakatOrel
В блога peshanamore продължавам да качвам нови пътеписи.
Добре е горният линк към него да бъде променен към Ком - Емине - Пролог (http://peshanamore.blogspot.com/2014/09/blog-post_3.html).
Някой в бъдеще може да помисли, че линкът е грешен или е попаднал на грешно място, ако не отовори веднага разказ за Пътеката, а някое велокаране, Е4 или друго подобно приключение..
С тия момчета се засякох на х.Ком, а после прекарахме към 2 часа заедно в зАветната падинка южно от вр.Ком. Те щяха да тръгнат на сутринта, а аз тръгнах в полунощ Разменихме телефони, после се чухме веднъж и им загубих следите... До този момент
Вто Дек 08, 2015 4:12 pm
Mariana1000
Благодаря, Борисе
Между другото има и три нови пешеходни пътеписа от тази година, не се отразява като променям информацията в първото мнение, затова го споменавам.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети