Здравейте, преди много време съм слизал от х. Соколна към Скобелево по пътека, която не беше в добро състояние като маркировка, но по пътя на логиката се "напипваше". Излизаше някъде западно от селото, до черешови градини.
Някой скоро минавал ли е по нея, проходима ли е ?
На Бг маунтинс он лайн мап си е дадено като път...? Има и знак за внимание/опасност в горната трета, в края на хоризонталния участък. За какво ли иде реч?
Благодаря!
Нед Юли 18, 2021 7:09 pm
Plamen К
Аз също съм минавал преди няколко години, онзи знак за внимание май беше стръмно слизане по ронлив терен. До развалините под Асански чèшми по-скоро я напипвахме, но не беше трудно, понеже някои учàстъци бяха голи поляни с ниска трева. Надолу през гората също се вървеше добре, а тези пътища в ниското може вечè да са обрасли, обачè може и да са ги разчистили, ако са провеждали сеч в района.
Сиреч и аз нямам скорошна информация, но чух чè Димо Колев се кани да я маркира.
Здравейте, преди много време съм слизал от х. Соколна към Скобелево по пътека, която не беше в добро състояние като маркировка, но по пътя на логиката се "напипваше". Излизаше някъде западно от селото, до черешови градини.
Някой скоро минавал ли е по нея, проходима ли е ?
На Бг маунтинс он лайн мап си е дадено като път...? Има и знак за внимание/опасност в горната трета, в края на хоризонталния участък. За какво ли иде реч?
Благодаря!
Здравей!
Не съм минавал оттам, но приятел ме помоли да сигнализирам на BGmountains да укажат в картата, че участъкът на пътеката над с. Скобелево е станал непроходим. Той се е опитал да се качи до Киминчето, но не е успял. Има даже билетче със заявка за актуализация на картата.
Октомври 2019 правихме Триглав през с.Скобелево- х.Соколна - х.Мазлат - с.Скобелево. Последната част преди х.Соколна не минахме по "маркираното" в каде.си. Някакси слязохме с дерето. Имаше видима пътека и излязохме до хижата. Изтрил съм си трака...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети