Здравейте на всички. От известно време ползвам часовник Garmin Fenix 6X Pro Solar. Доста време ми отне да разуча основните функции на часовника, но към една изпитвам трудност. По време на трак, пускам оксимсетъра (измерването на кислорода в кръвта), но на информационното поле не ми го изписва. Все едно не е пуснат. Надявам се някой да ми помогне. Благодаря предварително.
Пон Юли 26, 2021 9:03 am
toc
Регистриран на: 09 Юни 2013 Мнения: 76 Местожителство: Велико Търново
All-Day Mode
In All-Day Mode the watch will sample your SpO2 levels every 5-15 minutes. If the watch detects a high level of movement (e.g. out for a run) it will read less often. When viewing Pulse Ox on the watch, you will see the average of readings for each hour.
Измерването на кислорода при активност според мен няма никакъв смисъл, освен това изобщо няма да е точно /не че ако си в покой е много точно, но при движение на тялото ще показва значително по-ниски стойности/.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети