Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3375 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Слънчева разходка из Слънчева Рила със Слънчеви хора26.3.16г
За събота - 26.03.2016 г. – се взе дружно решение да се разходим из Слънчева Рила със Слънчеви Хора. Къде – не беше важно.
И ми се иска да пиша не за местата, където съм се "мотал последно"... Иска ми се да напиша за хората, с които бях...
Защото местата не са толкова важни... Все същите върхове, гори, камъни и дървета... Все същите бездушни чукари...
Все същите снимки... Дали със сняг, дали без сняг... Дали зимни, дали вече пролетни... Най-често мъгливи и неясни...
Но хората... Хората са друго нещо... Вярвам, че туризъм е да ходиш с ХОРА на планина, а не на ПЛАНИНА с хора...
Ще си позволя да изкажа специална благодарност на тези, с които бях на планина през изминалите месеци.
Които ми позволиха да видя планината по един по-особен, по един по-човечен начин. Благодаря им още веднъж!
Със залез приключи този пролетен излет... Със залез и със Звезди... А в София ни посрещна тих пролетен дъжд...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети