Ком-Емине_Варианти на Пътеката - преди пр.Витиня 1
Тук съм търсила по-широките хоризонтали, т.е. спускането да не е чак толкова стръмно.
Всяко облекчаване на тази тежка отсечка би помогнало на много хора да не се откажат.
По мои наблюдения - това е денят, в който приключва Ком-Емине приключението за не малко хора заради натрупаната умора, пришките и контузиите.
[/img]
Пет Юни 12, 2020 10:05 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
То имаше и разни пътеки подсичащи пътя. Ама са толкова обрасли с коприва и къпини, скоро и с дървета, че е по добре по пътя. Той е като слънце поне и предупреждава за източна Стара
Момчил Момчилов беше писал преди време, че е минал някъде там и е обрасло, но става.
Ценя много мнението му и щом той е казал, че става - за мен също е ок.
Вто Юни 16, 2020 10:11 am
Mariana1000
По мои спомени къпините по преките пътеки преди Витиня са от тези дето се увиват около краката и късат месо Много жалко, че в годините, когато не ходеха много хора по маршрута, тези пътеки се изгубиха и то не само преди Витиня, а и на други места, като Върбиш-Риш например. С маркиране не могат да се върнат, може би след години ще бъдат възстановени с ходене, първо от хора като Алина и Момчил Момчилов, които нямат против глиганинга, а после и от другите ком-еминейци.
А мнението на Момчил и аз го ценя, но той или Шогуна ако кажат за някоя пътека или ребро че стават, имам едно наум че стават, но има вероятност да не е за всеки
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети