В магазин "Алпи" предлагат върхове за щеки "Ферино", 5 лв. мисля е бройката.
Пет Сеп 10, 2021 9:23 pm
lubitel
Когато оригиналните върхове на щеките ми се износиха, търсих доста време, докато накрая от "Стената" си купих два комплекта. Единият комплект се износи, а от втория остана само един накрайник (другият е някъде между х. Безбог и Попово езеро ). Добре че миналата година синът ми ми поръча от Китай четири накрайника. На опаковката пише:
From: 4PX
Address: GF NO 167 HOI BUN ROAD KWUN TONG
KL HONGKONG
Накрайниците (върховете) се различават по диаметър и дължина. За последния накрайник се наложи да скъся щеката с около 2 см, но тъй като я бях ползвал без връх и беше леко деформирана в долния край, при всички случаи щеше да се наложи рязане.
Ако още нещо те интересува, питай!
П.П. Оригиналните накрайници са набити и залепени. Демонтирах ги като с пила свалих част от материала. Другите само ги набивах.
При ходенето до Попово езеро, щеките няколко пъти се заклещваха между камъните и за да ги извадя ги дърпах силно, така съм изскубнал и накрайника. Демонтирането на неоригиналните и незалепени накрайници става като с клещи се обхваща щеката над горния край на накрайника и се почуква с чук.
Успех!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети