От повече от 15 години не бях ходила на Витоша и реших, че ше ми е лесно като за пръв път след толкова много време по тази така приятна пътека. Да, ама не. Тук сигурно сте по-големи туристи и не знам минавали ли сте скоро по нея, обаче е ужасна! Е, не цялата, но на места се чудехме как ще преминем нататък. Изровена от вода вероятно, някакви камънаци - едва се ходи. За да обърнеш внимание на красотата наоколо трябва да спреш, иначе има опасност да се преметнеш.. пък и ние слизахме надолу, уж за по-лесно, та май беше още по-трудно. Мъчно ми е, че тази толкова приятна пътечка е в такова ужасно състояние.
Нед Окт 11, 2009 10:30 pm
Voludar
Покрай владайската река е много красиво,на мен преди време толкова ми хареса в долната част..че седях сигурно 1-2 часа там и снимах...но общо взето всички пътеки на Витоша ,а сигурно и по другите планини са в такова състояние..защото след като са ги направили по царско време...от тогава никой не ги е поддържал..а планината си взима своето
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети