Из околностите на с. Кожари
С група приятели посрещнахме 2014 г. в родопското с. Кожари, като през последния ден на старата година се разходихме до връх Картала (Орлец).
Снимки от мероприятието: https://photos.app.goo.gl/xf3ta2PN7Hj145kR6
Последната промяна е направена от ivailo.hr на Вто Авг 27, 2019 1:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Такова си беше времето - октомврийско, постно и сиво за съжаление.
Ама пък ни беше спокойно и нямаше никакви неизвестни около настаняването и обслужването ни, каквито обикновено има на Нова година навсякъде - истинска лудница. Аз затова избягах пак НАТАМ. Топло посрещане от истински ХОРА, които се занимаваха само с нас и то навръх празника, понеже ние бяхме единствените им гости и запълнихме базата на 95%. Нямаше неизвестни около други компании (пияници, чалга и т.н.), както и около музиката (псевдо дисководещ, излишни децибели, като при форсаж на двигателите на изтребител и т.н. простотии), защото си бяхме само ние.
Между другото в околностите на с. Кожари се намира и т.н. Венкова вода. Аз за съжаление още не съм я виждал, но който има път към селото да пита местните и ще го упътят.
Пет Яну 31, 2014 2:59 pm
gundu
Re: Из околностите на с. Кожари
ivailo.hr написа:
.............Такова си беше времето - октомврийско, постно и сиво за съжаление.
Ама пък ни беше спокойно и нямаше никакви неизвестни около настаняването и обслужването ни, каквито обикновено има на Нова година навсякъде - истинска лудница. Аз затова избягах пак НАТАМ. Топло посрещане от истински ХОРА, които се занимаваха само с нас и то навръх празника, понеже ние бяхме единствените им гости и запълнихме базата на 95%. Нямаше неизвестни около други компании (пияници, чалга и т.н.), както и около музиката (псевдо дисководещ, излишни децибели, като при форсаж на двигателите на изтребител и т.н. простотии), защото си бяхме само ние.
Между другото в околностите на с. Кожари се намира и т.н. Венкова вода. Аз за съжаление още не съм я виждал, но който има път към селото да пита местните и ще го упътят.
Ееееех.... Дали пък не ви завиждам малко.... е не съвсем малко де
Венкова вода... даааа... наистина много особено и "силно" място, сътворено от жестока МЪКА и с велика ОБИЧ от ЧОВЕК за ЧОВЕК! Всъщност това е мемориал..... повече няма да го описвам, а който иде до там може и да остави нещо за спомен и памет....
_________________ ТУРИСТ - ЗДРАВИ КРАКА, ШИРОКА ДУША, РАНИЦА НА ГЪРБА...... И ПРАЗНА ГЛАВА,..
Пет Яну 31, 2014 6:42 pm
ivailo.hr
В края на миналата седмица се отбихме за малко в с. Кожари, за да изпуснем парата от Алиботуш.
Водих приятели до вр. Картала, а на връщане врътнахме малко кръгче по границата, което се канех да направя от години, но все ме домързяваше. Малко снимки: https://photos.app.goo.gl/dakUpHUVEmvD4kwN8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети