Здравейте, възнамерявам да направя въпросния преход в някой от следващите дни. Интересува ме ориентировъчно време за отделните отсечки, тъй като смятам да е еднодневен преход. Благодаря предварително.
Поздрави
колко време е много индивидуално, има хора които не могат за един ден тази врътка да я направят.
Ако си прилично подготвен физически 9 часа ще ти стигнат с почивките и стегнато ходене.
Ако го правиш тръгвай възможно най- рано за да имаш резерв от време по светло.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Пон Авг 19, 2019 11:28 am
regnauld
Зависи от темпото ти и възможностите ти. Аз съм го правил в обратна посока плюс слизане и обиколка из Урдините езера. Тръгнах към 8-9 сутринта и 5-6 вечерта бях на ЦПШ.
Според мен по-добрият маршрут е слизане през Урдините езера, от Раздела като започнеш пускането по Зелени рид още в началото до Зелени камък има пътека по която може да слезеш в Урдиният циркус и да излезеш на Яворова поляна по нея, като разгледаш и езерата макар и не всички.
Иначе по Зелени рид след като влезеш в гората гледките се губят.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети