Следва един доста "жежък" участък от пътя (втората снимка е и връзка към данните от измерванията):
На свечеряване вече сме в покрайнините на с. Кремиковци.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Последната промяна е направена от vedrin на Пон Май 06, 2019 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Май 02, 2019 2:55 am
Петър
Софийски крайградски маршрути
Хубаво е да откриваш новото, което е добре известното старо!
Хареса ми начина на представяне на четирите Софийски прехода. Малко знаем за нашите /близко до София/ планини, а те са до нас.
*Мисля, че ще бъде добре ако към наличната информация се добавя и записаната следа. По такъв начин по описание и снимки + следа ще имаме по-лесно позициониране върху картата и терена.
Ако имаме и вида на уреда и комбинирайки тези данни можем да добием представа за неговите качества по това, как реално се справя с различен по вид терени. Информацията, която се извлича от снимката /втора от долу на горе/ дава добра представа за това. Последното е препратка към темата: "Избор на GPS приемник".
*Във връзка с горното:
Безименната кота изглежда впечатляваща, от друг ъгъл не толкова.
*Мисля, че ще бъде добре ако към наличната информация се добавя и записаната следа. По такъв начин по описание и снимки + следа ще имаме по-лесно позициониране върху картата и терена.
Ако имаме и вида на уреда и комбинирайки тези данни можем да добием представа за неговите качества по това, как реално се справя с различен по вид терени. Информацията, която се извлича от снимката /втора от долу на горе/ дава добра представа за това. Последното е препратка към темата: "Избор на GPS приемник".
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети