Желаещи за тази събота и неделя (18-19.05) в рида Добростан?
Оставяме колата в с. Бачково.
Преход от Бачковския манастир - м. Клувията - парт. лагер Сливов дол - м. Гьолчето - х. Марциганица - с. Добростан.
Отсядаме в къща за гости "Кънтри хауз" - 15 лв. на легло. Храната и напитките - на гръб.
Връщането най-вероятно пак ще е пак през х. Марциганица, но през Дива вода (Пенчов връх). Разстояние на качване 16-17 км. с денивелация +1000 м. / - 200 м.
Основната ми цел е да запиша за картата няколко нови маршрута, които Сдружение "Устремени" наскоро маркираха. В колата ми има още 3 места.
тел. 0885148508
Днес до към 17:00 ч. съм на компа, а след това само по добрата стара жица (нямам шницел, пардон смартфон).
Ако не ходех на работа всяка събота, щях да дойда.
Ще чакам да видя после, каква следа сте нарисували през Пенчов връх и Камен гребен, че отдавна ми се ходи там.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пет Май 17, 2019 1:02 pm
ivailo.hr
mislesht написа:
Ако не ходех на работа всяка събота, щях да дойда.
Ще чакам да видя после, каква следа сте нарисували през Пенчов връх и Камен гребен, че отдавна ми се ходи там.
Не се знае, дали е през самия Пенчов връх или покрай него, но така пише на табелите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети