След последния път, когато слизах от Витоша в село Железница, загледах падащата се долу дясно полянка - изглежда ми идеална за палтаки, има май и места за огън, има и тепавица съвсем към пътя.
Някой знае ли можем ли свободно да се съберем хора там за бивак? Води ли се все още зона от парка?
Един повод имам скоро и не ми се празнува в дискотека, а под звездите.
Имам тука една блага ракия за добрите хора, които ще ми отговорят
поздрави
Вто Сеп 08, 2009 9:45 pm
Gamina
Аз съм била веднъж там на палатка
Честно казано, не знам дали е позволено, но пък масово се използва мястото за тая цел. Само имайте предвид, че е яко пренаселено, включително от компании пийнали типове с мощна "музика"
Сря Сеп 09, 2009 12:44 pm
Niksi
Ооо..Люси, пие ти се блага ракийка май, а..?
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Сря Сеп 09, 2009 2:08 pm
Gamina
Niksi написа:
Ооо..Люси, пие ти се блага ракийка май, а..?
блага, блага, колко да е блага
такъв дъжд ме пра тогава на Железница, точно деня след концерта на Металика, че май не бих си го причинила повече. Бяхме уж на сухо под навесчето, пък от съседната полянка пийналите чичовци на талази прииждаха дали няма да се съберем всички на сушинката. Е ние бяхме 6, ама те бяха 16. Щеше да стане бая интимно.
За калта на следващата сутрин не ми се говори...
Сря Сеп 09, 2009 3:21 pm
Ния
хехе, да вадя ракийката май.
благодаря ви за отговорите, не ми изглеждаше така населено онзи път не се бях замисляла, че е логично да е.
можете ли да предложите друго място за бивакуване близо до София и да може да се пали огин?
Сря Сеп 09, 2009 6:38 pm
Gamina
а, моята случка е от средата на лятото, сега едва ли има чак такъв наплив
Сря Сеп 09, 2009 6:49 pm
natam-nasam
Изнасяне на боклука
Относно бивакуването на това място с огнището. си спомних какво ми казаха едни приятели, живеещи в Железница. Освен, че има много разхвърляни боклуци по тези места, което няма да коментирам, някои бивакуващи старателно си събират боклука на купчинка и... си го зарязват там! Може би си мислят, че, след като има определено място за бивакуване, някой ще дойде да прибере боклука? С този пост искам да информирам, че няма такова нещо. Боклуците си остават там и се трупат. Имайте го предвид.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети