Здравейте,
За уикенда сме стегнали раниците и възнамеряваме да отскочим до Пирин. Тъй като сме ограничени само в два дни, а искаме да видим колкото се може повече, бихте ли изказали мнение по следния маршрут:
1-ви ден: х.Вихрен - вр. Синаница - х. Беговица - интересува ме дали е възможно за един ден, тъй като не съм ходил към х. Беговица.
2-ри ден: х.Беговица - Тевно Езеро - х.Вихрен - от Беговица до Тевно не съм минавал и не знам как е като терен, маркировка и време, така че всякаква информация ще е полезна.
Като цяло това са ми въпросите. Ще се радвам да споделите мнение и препоръки, а ще се радвам ако предложите и други варианти.
Поздрави
Чет Сеп 27, 2018 2:23 pm
dido
Смятал ли си денивелациите, положителна и отрицателна?
И двата прехода са много дълги. От трамбоване няма да ви остане време да се радвате на гледките, особено втория ден по билото над Башлийца.
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Сеп 27, 2018 3:20 pm
diantsvetkov
Денивелации не съм смятал, само ориентировъчно време от хижа до хижа. До Синаница ми е ясно какво е, както и от Тевно до х.Вихрен. Не знам какво да очаквам от Синаница-Беговица-Тевно и дали има смисъл да се минава от там. Другият вариант е спане на Спано поле. Отворен съм и за други предложения, като за момента искам да избегнем вр. Вихрен и Кончето.
АЗ бих избрал спане на Спано поле първия ден и на следващия до Тевно. Не че е невъзможен твоя вариант, но денят поокъся, слизате до Беговица и пак се качвате.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети