Почистване на Gore-tex
Здравейте
Миналата година си взех планинарските обувки на Соломон. От тогава не съм почиствал Gore-tex-a. Приятели ми посъветваха, че трябва да го почиствам 1-2 пъти в годината. Имам и специален препарат за отпушване на такъв тип мебрани (Sport Fashion). Та...съвета на приятелите ми беше да потопя обувките в студена вода и да седят известно време? Това ли е начинът? И ако да - колко време трябва да седят във водата?
Пет Юли 31, 2009 7:31 pm
krasi.ka
Re: Почистване на Gore-tex
Pssiho написа:
Здравейте
Миналата година си взех планинарските обувки на Соломон. От тогава не съм почиствал Gore-tex-a. Приятели ми посъветваха, че трябва да го почиствам 1-2 пъти в годината. Имам и специален препарат за отпушване на такъв тип мебрани (Sport Fashion). Та...съвета на приятелите ми беше да потопя обувките в студена вода и да седят известно време? Това ли е начинът? И ако да - колко време трябва да седят във водата?
По принцип обувките с Gore-tex мембрана се почистват само с вода,след всяко носене ги измиваш на чешмата и прибираш. нищо повече
Пет Юли 31, 2009 11:46 pm
Jonnie_Walker
Незнам
Това е интересно. Дайте някакъв съвет за почистване отвътре, постелките ще ги измия, ама попринцип ако се понакаля повечко отвътре, с вода май не е много редно?
_________________ Take the first step and keep walking
Вто Сеп 01, 2009 9:18 pm
ubersoldat
Re: Незнам
Jonnie_Walker написа:
Това е интересно. Дайте някакъв съвет за почистване отвътре, постелките ще ги измия, ама попринцип ако се понакаля повечко отвътре, с вода май не е много редно?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети