Интересно ми е да споделиш впечатления за състоянието на пътеката и маркировката след Комитски чарк - поддържаме я форумните ентусиасти последните няколко години.
Падналата мура, при която си изтървал пътеката дали е тук - http://kade.si/#map=19/2626155.66/5103396.88/0 ? Вместо да продължиш направо е трябвало да свиеш покрай него вляво и надолу.
Указателната табелката стоеше чудно на дървото докато беше живо, уви, вече не е така. Имахме обещание от едни приятели от Корница да оправят мястото, явно не се е случило.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Яну 28, 2019 1:31 am
Dimov
Чудесен пътепис за това невероятно приключение! Поздравления!
Как се справи с осигуряването на храна? За въпросните вафли и кафета изцяло на хижите ли разчиташе или носеше нещо предварително?
Сря Яну 30, 2019 4:02 pm
Sashobest
dido
Падналото дърво е малко по-надясно по пътеката на картата на около 200-300м. Аз се качих нагоре, т.е. на дясно и хванах бялата линия до разклона. Тримата от групата, с която вървях след това, бяха минали наляво надолу от дървото, но на мен ми се видя много обрасло.
Маркировка след Комитски чарк има предостатъчно, с изключение на първата поляна след него. Аз хванах първата пътека в дясно, а трябваше следващата в дясно при която има табела. Но видях навреме, че не е това правилната и се върнах.
Dimov
По отношение на храната разчитах най-вече на хижите, с изключение на първия ден където се подсигурих за цял ден. И естествено когато спах на Страшното езеро имах храна за 2 дена. Ако ще минаваш през хижа Мальовица не ти трябва чак толкова храна. Аз ям малко така, че нямах никъде проблеми с храната. На Е4 хижите са по-начесто и не би трябвало да имаш проблем. Ти си преценяваш колко храна ще ти трябва за един участък. Проблемен е от Алеко до Клисура, но ако се запасиш нямаш проблем.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети