тия моливчета много пари. Вземаш една пръчка шестограм и всеки стругар срещу шише ракия ще ти ги спретне за нула време.
Вто Мар 02, 2021 10:48 am
Митак
Попитах в "Стената". Нямаха налични, но обещаха да доставят.
Пон Мар 08, 2021 9:10 am
planinar
В коя Стена? Аз преди 2-3 седмици бях в тази в Младост. Имаха шипчета и си взех 12, безплатно.
Изрично ми казаха обаче, че извършват услуга "ремонт", магазина в центъра се занимава. Викам, за 12 болта, какво има толкова. Да, ама не. Горко съжалих, че не им ги оставих.
6 се развиха без проблем. Оказа се, обаче, че винтовете са от някаква особено мека сплав и за само 1-2 превъртания шлица заминава безвъзвратно. Наложи се да ходя до магазина и за винтчета. Отново безплатно.
2 винта успях да ги скъсам на ръка .. от някаква особено мека сплав са.
4 така се бяха спекли, че пробивах с бормашина (WD40 само направи нещата по-хлъзгави). При първите нещата минаха гладко, обаче на последния нещо се обърка. Оказа се, че така яко се е нагрял болта от триенето, че стопи цялото легло.. Как да е закрепих го някак си, тази седмица ще видим, какъв е резултата.
Та съвет, оставете им ги на Стената, те да се забавляват. Времето, нервите и щетите не си струват.
Чет Мар 11, 2021 10:57 am
Митак
Обадих се на телефона, който е даден в техния сайт. Вероятно е на магазина в центъра.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети