Мнение Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение Archive post
Zdrvaite... v planinata sum otkakto se pomnq,blagodarenie na dqdo mi(leka mu prast) i na baahta mi... imame jivotni-ovce i kozi i let iq sezon gi kachvame ii okolo mestnostta Carnata voda pod Vihren,ili v mestnostta Gergiica,pod Gergiiski ezera... vuprosa mi e! Hodil sum s dosta obuvki,zapochnah ot platnenki,butonki,maratonki,botushi,sled tova zapochnah da krada na bashta mi obuvkite,tai kato raboti v NP Pirin i imashe bogat izbor!!! Minah prez dosta marki i poslednite 3 -4 godini kupuvam obuvki ne po-evtini ot 400 lv... Quechua -izkluchvam napalni( mentaci palni)... imah edni Salewa deto imaha 6 meseca garancia i na tretiq zapochnaha da se kasat mejdu gumeniq bord i samata koja.... oshte nqkolko skapi chifta obuvki si zaminaha taka si... sega sum se nasochil kum Garmont Pinacle GTX... https://stenata.com/alpijski-obuvki/28-obuvki-garmont-pinnacle-gtx.html#... za letniq sezon neznam kak sa ,no i letniq kakto zimniq az sum non stop v gorata... obikalqm s priqteli hiji ,varhove,zasloni... trqbva mi savet zashtoto nemoga prosto taka si da si davam parite... blagodarq vi 😊
Пет Юли 13, 2018 12:01 pm
lubitel
Ех, да беше прочел и правилата на форума.....
Пет Юли 13, 2018 6:50 pm
GeorgiKresna
lubitel написа:
Sujalqvam... s iphone sum i nqmam Bulgarska klaviatura!!! Mersi inache! 😊
гОркия...Макинтош-а и той нема БГ сигур...
а иначе щом си свикнал да даваш с лека ръка по 400БГ лв.не виждам причина да спираш-все ще улучиш "своя"модел и марка!
Успех!
Пет Юли 13, 2018 8:56 pm
Ilko
Пет Юли 13, 2018 10:10 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3405 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
GeorgiKresna написа:
lubitel написа:
Sujalqvam... s iphone sum i nqmam Bulgarska klaviatura!!! Mersi inache! 😊
Защо не си инсталираш българска клавиатура на телефона? Тук е описано как става:
Можете да включите или изключите функциите при въвеждане, като проверка на правопис, да добавите клавиатури на различни езици и да промените клавиатурните подредби за екранната клавиатура или на безжичната клавиатура на Apple.
Настройване на функциите при въвеждане: Отидете в Settings > General > Keyboard.(Настройки > Основни > Клавиатура).
Добавяне на клавиатура за друг език: Отидете в Settings > General > Keyboard > Keyboards > Add New Keyboard.(Настройки > Основни > Клавиатура > Клавиатури > Добави нова клавиатура).
Превключване на клавиатури: Ако сте настроили клавиатури за други езици в Settings > General > International > Keyboards (Настройки > Основни > Международни > Клавиатури), можете да превключвате между тях, като натискате клавишите Command-Space.
За да получите информация за международните клавиатури, вижте Използване на международни клавиатури.
Промяна на клавиатурните подредби: Отидете в Settings > General > Keyboard > Keyboards (Настройки > Основни > Клавиатура > Клавиатури), изберете клавиатура и след това изберете клавиатурна подредба."
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пет Юли 13, 2018 10:50 pm
baterosen
Здрасти, Георги!
Препоръчвам ти ARIZONA ANKLE 01. за 58 лв.
Средно минавам по 1300км с един чифт.В момента износвам втори чифт, много съм доволен!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети