Като начало съжалявам , че подхващам тема за обувки при положение , че вече има няколко такива . Уви , в тях не успях да намеря дори следа от това което търся .
По-горе съм дал препратка към снимката и характеристиките на въпросния модел . Ако е възможно бих желал да науча какво е вашето мнение за марката и най-вече за произвежданите под неин знак обувки .
Пон Авг 31, 2009 5:50 pm
albena :-)
не ми аресват на мен точно тия
много нежни ми изглеждат
Пон Авг 31, 2009 6:48 pm
chef4e
Нямам представа от тези обувки, но силната страна на тази фирма изобщо не са обувките.
Пон Авг 31, 2009 7:11 pm
pepyZX5
=
По добре се насочи към Boreal, Garmont, Bestard или La Sportiva те са едни от най-здравите и удобни на пазара в BG
Вто Сеп 01, 2009 11:20 am
П И Н Г В И Н
Благодаря за отговорите .
Да , в сравнение с продукцията на изброените марки наистина изглеждат нежни .
Но какво да се прави , та аз съм само един посредствен бъргарин , който си мисли , че световноизвестен производител на подобна екипировка не би пласирал боклук ( бил и той на цена по ниска от тази на конкуренцията )
Нима никой не е използвал обувки на този производител ?
Вто Сеп 01, 2009 4:37 pm
natchobg
Привет Пингвин,
Нямам опит с обувките на Lafuma.
Щом си чел другите неща изписани из форума, би трябвало да знаеш, че най-важното за лятната обувка (защото такъв модел си посочил) е:
1. да е удобна
2. мембраната - максимално водоизолираща (Gore-Tex все още мисля че са лидери, останалото е компромис)
3. максимално ефективно сцепление на подметката - Vibram се сочи като най-ефикасната
Предполагам, че обувките са оригинални (защото съм се наслушал за разни легенди, напр. Meindl се произвеждали на ишлеме в Бг и заради това стрували 55 лв.... и разни други измислици), та щом ти харесват, пък и цената им е атрактивна...ти си решаваш. И все пак погледни т.1. и провери дали защитават добре глезените ти - струват ми се малко "ниски".
Вто Сеп 01, 2009 5:45 pm
ubersoldat
chef4e написа:
Нямам представа от тези обувки, но силната страна на тази фирма изобщо не са обувките.
В страшна грешка си Имам 3 чифта обувки на Лафума и мога да кажа само добри неща за тях. За конкретния модел обаче незнам.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети