мисля в неделя да отида до Боровец (от София) за през деня и вечерта да се прибера.
Понеже от години не съм бил там искам да питам какво е положените с паркирането - цени, има ли мсета уикенда и т.н.
Всеки отговор ще ми е от полза.
Благодаря!
Съб Яну 06, 2018 12:53 am
excalibur
Re: Паркиране в Боровец
tft написа:
Здравейте,
мисля в неделя да отида до Боровец (от София) за през деня и вечерта да се прибера.
Понеже от години не съм бил там искам да питам какво е положените с паркирането - цени, има ли мсета уикенда и т.н.
Всеки отговор ще ми е от полза.
Благодаря!
Приготви 10 лв. за деня... Вчера бях там, почти излязох от Боровец и спрях при едни кофи за боклук на черен път и веднага дойдоха от градска мобилност. Видях, че няма как да спестя 10 лв. и си отидох на паркинга при лифта за Ястребец. Дадох си 10 лв. без да ми дадат какъвто и да било документ насреща...! Качих си Мусала, слязох, колата ме чакаше и т.н.
Приготви 10 лв. за деня... Вчера бях там, почти излязох от Боровец и спрях при едни кофи за боклук на черен път и веднага дойдоха от градска мобилност. Видях, че няма как да спестя 10 лв. и си отидох на паркинга при лифта за Ястребец. Дадох си 10 лв. без да ми дадат какъвто и да било документ насреща...! Качих си Мусала, слязох, колата ме чакаше и т.н.
На долния паркинг, на около 300 метра под паркинга на кабинката има места, 10 лева. За втория ден минахме без да доплащаме.
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети