Дали заслон Синята стрела е удобен за нощуване? Трябва ли да си нося дърва за огрев за там? Имам летен спален чувал.
Вто Апр 18, 2017 5:26 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1275 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Идеален е.
Печка, брадва и трион има. Дървата наблизо са поопоскани, трябва да се разходиш да си донесеш. Ама ако имаш добри дрехи, не си зиморничав и си с чувал ще оцелееш, е хубаво е за уют да палнеш кюмбенцето де
A има ли плъхове вътре? (може да звучи смешно, ама все пак да попитам)
Вто Апр 18, 2017 5:33 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1275 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Последния път бяхме два. Хаха. Няма. Не само че не съм виждал. То ако има ще се крият като има хора. Но никога не съм виждал следи от тях. Има доста материал оставен там, който би им предствлявал апетитна манджа.
От личе опит да кажа вече за нощуването на заслона. Има одеяла, но е хубаво човек да си нови спален чувал. Има страшно много плъхове и може би съсели и в двата заслона.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети