Снимки от влака
Вчера се прибирах от Бургас със следобедния влак през Карлово; по това време на годината повечето път е на тъмно, но се сетих за тези снимки. Правени са между гарите Дунавци и Тъжа. Фотосесията завършва с емблематична гарова тоалетна...
П.П. Случи ми се пак да пътувам със същия влак, но този път денят беше дълъг; времето беше по-скоро лошо, с дъжд на места, а на другите облаци и тук-там слънце за цвят. Снимки от гарите - само те ставаха за снимане - добавих в албума.
Последната промяна е направена от ndamov на Чет Юли 05, 2018 6:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Последната снимка ме подсеща, че съм виждал преди години табели, на които пише МѪЖЕ, вместо МЪЖЕ
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
Съб Дек 30, 2017 9:20 pm
ndamov
Впечатлен съм - буквата "е широко" не бих могъл да я намеря, дори животът ми да зависи от това; друго нещо ме притеснява - защо само "жени" е изписана и на френски? Същото е и по съседните гари, явно е някаква система.
Впечатлен съм - буквата "е широко" не бих могъл да я намеря, дори животът ми да зависи от това; друго нещо ме притеснява - защо само "жени" е изписана и на френски? Същото е и по съседните гари, явно е някаква система.
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
Нед Дек 31, 2017 7:05 am
ndamov
Благодаря за буквите! Качих и снимка май от гара Дунавци; и там само "жени" е написано на френски, да не си помислите че правя голословни твърдения... Весели празници!
Последната промяна е направена от ndamov на Съб Фев 10, 2018 1:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети