Привет, планирам маршрут за двама със следната продължителност и...дестинации.
Ако имате време прочетете го и дайте малко светлина на притесненията ми.
Ден първи:
Пловдив - Боровец - лифта - в.Мусала - подминавам в посока Грънчар и мисля да нощувам
Тука ми е първото питане, има ли подходящо място за преспиване след мусала и преди х.Грънчат ?
С вода на близо..като гледам картата това се пада след Голям близнак и преди Маришки чал - долу 200м по ниско има
маркировка за извор.
Ден две
Нощувката - Маришки чал , Юрушки чал - посока рибни и нощувка където може
Предполагам ако не стигна в района на хижата ще аварирам някъде до Канарско езеро и ще спя
Слизането от юрушки чал до Грънчар изглежда осеяно с изворчета..дали е така..и дали са достъпни
Ден три
Спането - х.Рибни езера - Маринковица
Тука вода не виждам никъде преди заслон кобилно бранище ,Има след Водни чал някакво извоче
Предполагам тука ще се озоря и ще спя където мога около заслона
Ден четири
Кобилно бранище - Лопушки - през двата мечита - х.Мечит - говедарци като се надявам да хвана няква маршрутка от ЦПШ демек 18:00 ми се иска да съм там
Общо взето..това е основният ми замисъл (Айляшко айляшко), като са възможни някакви малки отклонения , от рода на Манчовците, Йосифица и други който ми се падат в страни от пътя...както и резервен вариант - Ден 5 спане някъде около Страшното или Йончево и дебнене на маршрутката на Мальовица вместо в Говедарци.
Възможно е и местата за нощувка да не са тези..всичко е според водата.
Прехода ще го правя с не толкова ходещо момиче за това съм го разтегнал максимално
Главното ми притеснение е водата по пътя, тъй като не съм бил никога в часта от Мусала до Попова капа.
Всякакви съвети са добре дошли.
Благодаря предварително.
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети