GPS Track за маршрут ез. Бъйля – вр. Молдувану и вр. Негою.
Може ли някой да помогне с GPS Track за маршрут ез. Бъйля – вр. Молдувану и вр. Негою. Благодаря за всякяква информация.
Пон Юли 17, 2017 8:02 am
ivjordan
Мисля, че имам за Негою, ще видя в къщи. Но като цяло, не са необходими тракове. Маркировките са повече от перфектни, а и по билото е пълно с хора, все някой ще Ви упъти.
Пон Юли 17, 2017 3:09 pm
румен
Благодаря.
Пон Юли 17, 2017 3:28 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
А не може ли да се изчертае трак по някоя карта, например тази:
Какви са предимствата да имаш трак в джипиеса, ако вече имаш в него заредена по-горната подробна карта?
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пон Юли 17, 2017 7:07 pm
bgrali
Обобщение - в горния сайт се търсят на практика всички възможни трекове по планини по целия свят.
За картите - на телефона на оруксмапса качвам топографски карти от сайтовете за маунтин байк за съответната страна. Веднъж качени, не им трябва нет. Свободни са. Върху картите си качвам каквито са ми нужни трекове и точки.
Пон Юли 17, 2017 9:36 pm
румен
Благодаря Ви за инфото. За първи път ще обикаляме там и се подсигорявам при лошо време. Прекрасни сте.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети