Здравейте
От скоро съм запален по планинското изкачване и разходки из красотите на България. Предстои ми закупуването на планински обувки, които да са ми удобни и съм се спрял на няколко модела като Ви моля всички за препоръка за най удобна обувка, която би вършиха най добра работа
Благодаря предварително
Ниски не стават.
Нед Авг 27, 2017 5:50 pm
rumen radev
Вертото е много сполучлива серия!
Няма особен смисъл от горатексова мембрана при ниска обувка, намирам апроучът за достатъчен. Ако няма твоята номерация, мини към горатексовия модел. Разбира се, това е обувка за периода лято-ранна есен. Пожелавам ти време и настроение за излизания в планината!
Нед Авг 27, 2017 9:17 pm
chippen
Благодаря ви
Общо взето точно при тях се чудих дали ще има комфорт. Първите ми изглеждат пък най удобни като обувка. Високи може би не ми трябват не за друго ами просто не съм чак такъв голям планинар ако мога да го нарека така. х Рай , Малиовица и такива искам да се насладя просто на красотите на България и да нямам най вече проблем с краката. За тези сезони става въпрос , през студените сезони едва ли ще съм там.
Според вас кое е би бипо най доброто
Тзи всичките приличат на някакви спортни, за бягане и не за туризъм. Ако ще са от този вид, по-добре здрави гуменки за десет пъти по-малко пари.
Обиквено се препоръчват и ползват по-солидни обувки.
Здравейте
От скоро съм запален по планинското изкачване и разходки из красотите на България. Предстои ми закупуването на планински обувки, които да са ми удобни и съм се спрял на няколко модела като Ви моля всички за препоръка за най удобна обувка, която би вършиха най добра работа
Благодаря предварително
Произведени са в Украйна. В Декатлон-Витоша имат доста размери, забелязах че липсваше 43-ти номер. Днес взех едни такива за 84-годишния ми баща, който продължава с планинарството и на тази възраст.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Вто Авг 29, 2017 10:48 pm
chippen
Пробвах 2те Вертота
Е мога да кажа с ръка на сърцето че обувка която да ми стиска така не съм носил. Много ме дразнеше и честно казано се отказах. Мерих и тези които са като маратонки но бяха малко по големи и трябваше да обиколя целия град да премеря 42. Накрая се ядосах и си поръчах merrell обувки като маратонки пък ще видим
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети