Бихте ли споделили от х. Алеко до София добре ли са маркирани пътеките и какво е състоянието им?
Имам предвид червената, жълтата и зелената която после става синя
https://www.kade.si/#map=15/2595899.41/5250589.66/0
Сря Мар 01, 2023 12:36 pm
kaloyanv
Re: Слизане от Алеко
vandu написа:
Бихте ли споделили от х. Алеко до София добре ли са маркирани пътеките и какво е състоянието им?
Имам предвид червената, жълтата и зелената която после става синя
https://www.kade.si/#map=15/2595899.41/5250589.66/0
От хижа алеко просто трябва да ги намериш, понеже там е малко голо и липсват. В момента в който хванеш гората няма проблем. Червената слиза в Драгалевци, Жългата в Симеоново. Зелената в Бистрица и синята се води обиколна на витоша.
П.С - да поясня. За зелената и жълтата тръгваш по павирания път надолу, който е за коли до София и се завива надясно. За червената към драгалевци продължаваш още по надолу по павирания път и хващаш на един от завоите маркировката.
Иначе от Алеко има и друга зелена и жълта маркировки. Но те минават през пистатата и отиват Към х. Физкултурник жълтата а зелената пак към бистрица, но по друг маршрут.
Последната промяна е направена от kaloyanv на Сря Мар 01, 2023 1:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Мар 01, 2023 1:27 pm
zlia
Не е ясно кои точно имаш предвид, но:
- червената, която слиза в Драгалевци си е перфектна пътека. Има един участък над Бай Кръстьо, където може да се объркаш и да ходиш по вело-трасето, което не е фатално, но се сърдят колоездачите ако те засекат
- жълтата, която слиза в Симеоново е перфектна широка пътека.
- зелената по Янчовска река също трябва да е в добро състояние
- зелената по Бистришка река е възможно да има паднали дървета, защото минава през Бистришко бранище и там след един смерч имаше много паднали дървета, въпреки че бяха поорязани.
Пътеките не съм ги минавал скоро, но от север се ходи много и не очаквай обрасли пътеки особено маркирани, а има и доста немаркирани, които са си алеи.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети