Моля уважаемите съдии в форума да обяснят на мен и уважаемите съдебни заседатели на какво основание ми бе отнета превилегията да имам подпис. Такъв какъвто имат много други обикновенни участници в този процес. Както и повечето съдии и Прокурорът на планината.
Загатнато ми бе, че рестрикцията ми е наложена след "онзи случай". Само дето моята явно памет е слаба и въпросното Дело ми се губи. Предварително благодаря на този съдия наложил наказанието да се обоснове. Няма нужда говорителя на съда да прочита присъдата.
И не ми изкачайте пак с разни вмешателства и подклаждания на проблеми. Проблемът е само един - конкретен и не от мен предизвикан. Сполай ви
Нед Авг 28, 2016 1:02 pm
kibik
ВЪН ТЪРГАШИТЕ ОТ ХРАМА!
Нед Авг 28, 2016 9:56 pm
joy_boy
с риск да се намеся в нещо което не ме засяга - тая тема ме подтикна да прочета правилата на форума (което рядко правя на повечето места). верно тук са доста кратки - което намирам за положително
да не би тая точка да има общо?
"* Реклама на частен бизнес и туроператорски фирми е забранена. Такива мнения и подписи се изтриват по преценка на admin; "
Ето пример как се пораждат проблемите. Но това ще се толерира и ще остане ненаказано, защото е угодно богу. Амин. Кибик. Как обичам тез ник неймове. Седя седя та се изтървя.
Дидо (джой бой) и ти си съгласен с това без да знаеш защо е така. Аз не съм. Щот не съм офцъ.
Мнението е променено веднъж
Нед Авг 28, 2016 11:23 pm
joy_boy
мен така или иначе не ме засяга та да вземам страна, чак си се чудя защо се обадих
съгласен съм - според правилата на форума щом го ползвам значи съм се съгласил с условията за ползване поставени от собствениците. не щот съм офцъ /което пък не значи че не съм де/
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети