Здравейте планинари ! Накратко:
Няколко ентусиасти решихме да минем Ком-Емине неорганизирано ( старт 29-30-31 юли-1 август по ред причини ). Във времето групата намаля до мен, приятелката ми и още един планинар. След като намаляхме толкова потърсих за организирани групи края на юли или началото на август, но всички които намерих са началото и средата на юли. Няколко въпроса:
1: Има ли желаещи да отидем малка, стегната група - без напрежение, но и без туткане да го минем с кеф и веселба хах
2: Някой, който види темата и познава такива ентусиасти - да ни свърже.
3: Ако някой знае организирано минаване края на юли-началото на август, което очевидно не съм намерил - да сподели !
Знам, че няма много време, но и не е малко за да сформираме готина групичка И тримата сме във добра физическа форма ( на ръба да сме нечовеци
Ако някой го вълнува направо може да ми се обади - 0888 441150 Тодор.
Благодаря предварително !
Нед Апр 23, 2017 3:59 pm
kochis
Здравей,
ако планирате тръгване на 29.07
бих се присъединил към вас .
Сря Апр 26, 2017 12:12 pm
Уау-Цъ
Бих могъл и аз да се включа - от 29-ти, 30-ти или 31-ви август, ама от гара Лакатник, че ми е угодно да сляза от русенския влак там на маршрута, иначе много логистика идва. Миналата година се отказах по съвкупност от причини на Беклемето и ми се ще да си го довървя. Даже да сме +/- 1 ден, все ще се настигнем някъде по трасето.
Пон Май 08, 2017 6:49 pm
Николай
Лек път, ше се видим по пътеката. Аз смятам да тръгна няколко дни по късно. 2-3-4 август. Но определено моят преход ще е със напрежение
Сря Авг 09, 2017 10:05 am
boris_borisov
Николай написа:
Лек път, ше се видим по пътеката. Аз смятам да тръгна няколко дни по късно. 2-3-4 август. Но определено моят преход ще е със напрежение
Ей, ей, тук имаме новина!!! Ники отново тръгва по трасето и не е трудно да си представим какви цели преследва!!!
Ники, не се крий, а отговори честно на какво се дължи разминаването - пускаш съобщение на 09.08, че тръгваш на 2-3-4 август? И дай линк къде да те следим!
Целият форум тук е с теб, а ти се криеш! Момче!!!
Сря Авг 09, 2017 3:37 pm
Николай
Имах предвид септември. Има време
Още организацията е на много ранен етап, но фитнеса и мотивацията са тук.
През първото ми преминаване научих много за прехода, исках да съм си сам в планината далеч от всичкия хаос и шум и си прекарах прекрасно (с изключение на механичната повреда която ми помогна да се примиря че няма да има рекордно постижение и да отпусна темпото след Котел и да се забавлявам дори още повече )
Сега се надявам на съпорт и много по улекотен преход. Още повече че тая година ще има по малко неща да се счупват, тъй като ще съм без колело Прехода планирам през седмицата 4-10 септември да се случи.
За организацията: все още нямам екип, така че ето моята молба за помощ:
Ако някои ще е свободен и ще е на КЕ през някои дни от тая седмица (4-10 септември), ще се радвам да се видим по билото.
Ако някои желае да бяга (върви) със мен за част от прехода пратете ми лично съобщение.
Ако някой желае да се ангажира за ден или два или пет пратете ми лично съобщение. (Не се притесняваите за бензин, храна, спане, те ще се покрият от долуспоменатите спонсори )
Ако някои знае спонсори които могат да са заинтересувани кажете им да се свържат с мен.
И разбира се всички са поканени на Емине 9 или 10 септември
Благодаря предварително,
Николай
Междувременно за загрявка за Ком-Емине на 18-19 август ще участвам във Световния шампионат по 24 часово ориентиране (Rogaine) в Латвия: http://wrc2017.rogaining.lv/en/. част от състезателите ще имат ГПС тракери и аз ще съм един от тези избрани.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети