Автор |
Съобщение |
ggattov
|
Търся си спътница за походи....да носи тежки раници....:D:) |
|
През изминалата седмица в Пирин малко преди захода за Муратов връх се натъкнахме на следната картинка......не знам дали е бил някой от форума, но сцената беше следната.......
две момчета и едно момиче - около мойта възраст, нищо странно дотук.....обаче момчетата не носеха нищо, а момичето раница поне 40 л(ако не и по-голяма), която беше доста напълнена (изглеждаше колкото мойта раница около 17 кг) според общото мнение на тричленната ни група.....и затова:
Търся ентусиастки, който нямат нищо против да носят и моя багаж на преходи из българските планини.....
ПС: В останалите дни се опитвахме да намерим на място в Пирин но без успех...... 
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:15 pm |
|
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4322 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
Логично обяснение е, че са се разбрали да носят 1 раница и да се редуват.
Вие сте ги видели, когато е бил реда на жената.

_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:21 pm |
|
 |
ggattov
|
|
|
Няма значение въпроса е ако някоя се навие на мен да ми носи раницата периодично.... 
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:23 pm |
|
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4322 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
 |
 |
Няма значение въпроса е ако някоя се навие на мен да ми носи раницата периодично....  |
Баце - нема безплатни работи - пусни неква оферта към дамите, де 
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:24 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
|
Мен ако ме видите някъде по чукарите с половинката кой знае какво ще си помислите - "Я па тоя с какво раниче е тръгнал, а на девойчето раницата прелива"
И ще сте прави
Истината е, че понякога мъжете излизат по-големите мрънкачи. Друг е въпроса, че на мен по-голямата раница ми е по-удобна за носене 
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:30 pm |
 |
 |
Kat
|
|
|
|
хе-хе
Рядко е, ама се случват такива неща.
Ето, аз преди като тръгвахме нанякъде и съм без раница, а някой от спътниците ми носеха раници, им взимах раниците с идеята, че трябва да тренирам, че колкото повече се натоварвам, толкова ще ми е по-леко след време. Ма изоставих тази мисъл доста отдавна и гледам да нося колкото се може най-малко неща 
Пет Авг 14, 2009 2:42 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
|
Оферти и промоции много ......въпроса е, че няма кандидатки инече естествено че ще има компенсации, а част от оферта е обикаляне на планините с мен.....отличителни белези:
ръст 180см
тегло 80кг
цвят на косата рус (е малко побеляло русо на места....ама се пак)
акъл.....трудно се намира
често дрънкане на глупости
сериозен човек (когато не дрънкам глуости )
използвани често приспособления - наколенки да д-р Ливайн
ПС: при намиране на потенциални кандидатки да ми носят раницата, ще бъдат договарани индивидуални условия 
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 2:43 pm |
|
 |
Sinanitsa
|
|
|
След като спомена наколенките на д-р Ливайн ми се струва, че няма да има много кандидатки за носене на раницата!!! 
_________________ Sinanitsa |
|
|
Пет Авг 14, 2009 3:45 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
|
Освен ако няма чифт наколенки и за кандидатката 
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 3:50 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
|
 |
 |
След като спомена наколенките на д-р Ливайн ми се струва, че няма да има много кандидатки за носене на раницата!!!  |
Наколенките са ми запазената марка за това ги споменавам (а и ги ползвам само за слизане).....а то дали са споменати наколенките или не ......пак няма да има кандидатки 
|
|
|
Нед Авг 16, 2009 12:43 pm |
|
 |
skakalec
|
|
|
|
При нас със съпругата ми е обратно - при планиране на преход или екскурзия тя заявява, че няма да носи нищо. И от тук нататък като се започнат едни уговорки.... се стига до там, че накрая тя си носи водата и една дрешка за преобличане, а аз всичко останало. Но на мен не ми пречи, както казва колегата по-горе : по-тежичко е и по-стабилно. 
|
|
|
Пон Авг 17, 2009 11:41 am |
|
 |
ggattov
|
|
|
 |
 |
Но на мен не ми пречи, както казва колегата по-горе : по-тежичко е и по-стабилно.  |
то и на мен не ми тежи, за по-стабилно не съм съгласен.....ама най-добре си е без нищо на гърба.... 
|
|
|
Пон Авг 17, 2009 12:07 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
Ти раницата си я метни на гръб, пък гледай каката теб да може да носи! Така ще е по-практично.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пон Авг 17, 2009 12:20 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
|
 |
 |
Ти раницата си я метни на гръб, пък гледай каката теб да може да носи! Така ще е по-практично. |
е за това не се бях сетил....благодаря ти за практичната идея ....ще го имам в предвид 
|
|
|
Пон Авг 17, 2009 3:06 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
Подозирам, че тя ако много носи и много ще яде! Сещаш ли се? 
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Вто Авг 18, 2009 4:22 pm |
 |
 |
|