Здравейте планинари!Имам питане към по- опитните може ли да направим едно качване към върха към края на май- как е времето тогава,който е ходил по това време?Искаме да е през седмицата и по- вероятно е да е в понеделник или вторник.Има ли други групи по това време ?
Сря Мар 01, 2017 5:14 pm
alxg
Аз-миналата година точно по това време се качвах.
Разкошно време, до х. Мусала мисля беше сухо. От там нагоре почва сняг, но не беше нищо страшно. Може спокойно и без котки да се качите, само трябва да се внимава по последния участък :)
Здравейте планинари!Имам питане към по- опитните може ли да направим едно качване към върха към края на май- как е времето тогава,който е ходил по това време?Искаме да е през седмицата и по- вероятно е да е в понеделник или вторник.Има ли други групи по това време ?
Привет.
В момента в планината е повишена лавинната опасност заради валежите от тежък сняг напоследък.
Движете се само по зимната маркировка, а след хижата към Палеца максимално вдясно.
Безаварийно и приятно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети