Здравейте планинари,
Тази седмица направих едно чудесно около 50км триднево кръгче из невероятния Централен Балкан.
Оставих колата на Смесите над Черни Осъм и през х.Амбарица/спане/, вр.Амбарица, х.Добрила, х.Дерменка/спане/, през резерват Стенето и махала Нешовци се върнах на началната точка.
И малко снимки:
http://andimit.snimka.bg/mountain/iz-centralen-balkan.923151.37316638
Всичко най!
Чет Авг 18, 2016 7:00 pm
t.hristov
Много интересно ходене, заслужава си
Тони, бъди здрав докато си жив!
Чет Авг 18, 2016 10:11 pm
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 522 Местожителство: Велико Търново
Чудесни снимки, истински ловец си с апарата. Маршрута също е интересен, особено в нетрадиционната си част от Дерменка през Нешевци.
хехе.... този лисичок още ли се мотае около Дерменка?
Пет Авг 19, 2016 11:02 am
valchankata
Здравейте,
Знаете ли как е маршрута през тази част на годината? Иска ми се този уикенда да се разходим, като тръгнем от Сопот и да стигнем до хижа х. Добрила ако е възможно.
Сря Ное 30, 2016 7:04 pm
НИКОЛАЙ Т.
Предвид името на темата , изобщо не схащам смисъла на въпроса.
Сря Ное 30, 2016 8:05 pm
valchankata
Здравей Николай, може и аз нещо да съм се объркал, но името на темата включва хижите от Централен Балкан, включително и хижа Добрила, а питането ми е дали някой е минавал скоро от там за да сподели дали е много заледено и снежно?
Чет Дек 01, 2016 12:46 pm
НИКОЛАЙ Т.
Здравей valchankata, не се сърди на забележката.Ще обесня какво съм имал предвид.Тази тема е описание на конкретен маршрут и не се отнася по принцип за хижите в Стара планина.За да ти обърнат повече внимание и евентуално да ти отговорят,е по-добре да пуснеш въпроса си като нова тема в раздел Стара планина.Още по лесно ще стане ако звъннеш на хижарите на Добрила, защото те се качват почти всеки ден от Сопот и ще ти дадът най-точна информация за състоянието на трасето.В зимни условия всяка информация, която е на повече от ден, може да е крайно подвеждаща.Това е, и успех с прехода.
Чет Дек 01, 2016 1:04 pm
valchankata
Николай, благодаря за уточнението, ще опитам да се свържа с хижарите и да ги попитам за условията.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети