Автор |
Съобщение |
tzezko
|
Подкрепа за кандидат-магистър |
|
Братя и сестри,
Предлагам на вниманието ви възможността да помогнем на бъдеща магистърка, определено положителен герой, участвайки в кратка анкета, донякъде свързана и с любимо наше занимание. По- долу е линкът към анкетата.
Всеки участвал да ми се местоукаже лично за да материализирам своята благодарност по подобаващ начин.
http://ww2.unipark.de/uc/s-vicheva/c47a/
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 11:41 am |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Нещо отговорите на въпросите ми се струват... еднакви. Имам чувството, че си плащам телефона, а девойката като на пенсионер ми обяснява как ще ме чаластри и на мен колко хубаво и безплатно ще ми е.
Отговорите на някой от въпросите могат да се дадат след реален контакт или вземане под внимание на отзиви.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Сря Авг 10, 2016 12:31 pm |
|
|
tzezko
|
Световна конспирация! |
|
Абе, знам си аз, че комеминействането не е безвредно. Още повече и в определена компания.....
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 1:06 pm |
|
|
didogen
|
... своята благодарност по подобаващ начин |
|
Носи варени картофи и нискомаслено мляко...
Иначе успех на девойката.
|
|
Сря Авг 10, 2016 1:31 pm |
|
|
tzezko
|
Цитирам Гарелов |
|
Имаш ги!
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 1:52 pm |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
Сря Авг 10, 2016 7:17 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
|
|
Нещо отговорите на въпросите ми се струват... еднакви... |
В социологическите проучвания това не е случайно - така се избягват грешки, ако (случайно или преднамерено) си отговорил неправилно на някой от въпросите - подобните на него въпроси поправят неточността.
Съществуват и контролни въпроси, които целят именно това - да проверят дали не си излъгал, или доколко е обективна преценката ти. Например в началото те питат за годините ти, а накрая ти задават въпрос коя е рождената ти година или ЕГН. Ако двата отговора не съвпаднат - правят се съответните изводи и се оценява обективността на изследването.
И на мен отговорите на въпросите ми се видяха странни - бяха дадени само крайните значения, а по средата - бели точки. Имах чувството, че си слагам подписа върху бял лист хартия...
Но за сметка на това се попълва лесно, бързо и приятно. И е анонимно (ако не се счита IP-адресът на компютъра ти).
Успех!
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 8:56 pm |
|
|
joy_boy
|
|
|
|
ама я кажете сега, ще си купите ли палатката
на мен описанието ми се видя много бегло, което ме накара да се усъмня в търговеца и да се отнеса с недоверие
в резултат на което няма да препоръчам тая палатка или фирмата на приятлеи
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 10:13 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Аз лично сериозно се замислих за подобна палатка - ще бъде добре да имам такава в багажника на колата - за по-претенциозни пътници. Паркираш колата и - хоп - за 2 секунди палатката разпъната.
Относно описанието на палатката: Отстрани вляво и долу има бутони, които по подразбиране сигурно водят до пълните характеристики на продукта, както може би и до препратка към страницата на производителя.
Аз задължително бих сложил и видеоклип как палатката се разпъва светкавично от туристка (млада, руса) и как туристката се приготвя за спане в палатката...
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Сря Авг 10, 2016 10:53 pm |
|
|
didogen
|
|
|
|
|
И на мен отговорите на въпросите ми се видяха странни - бяха дадени само крайните значения, а по средата - бели точки. Имах чувството, че си слагам подписа върху бял лист хартия... |
Представи си го така:
..............амм'ме............................................................... о, йе
въпрос 1: ---------------------------------------------------------
въпрос 2: ---------------------------
въпрос 3: -----------------------------------
Само, че с кръгчета. Толкова от мой'те графични способности.
Наистина като си с кола палатката е доста функционална.
|
|
Сря Авг 10, 2016 11:13 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Такива палатки вярно съм гледала със завист как ги разпъват и прибират хората. В Декатлон са доста евтини и не са лоши, гледах ги преди няколко месеца.
За проучването - пооляла се е девойката с въпросите и отговорите, но може такова да и е заданието, да има някакава минимална и максимална бройка.
Много смешен ми се стори въпросът: "Вълнувате ли се като говорите с някого за палатки?"
Успех на момичето - и в дипломирането, и в палаткуването
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Чет Авг 11, 2016 7:07 am |
|
|
joy_boy
|
|
|
|
ако се върнем на темата за самата палатка - аз такива палатки гледам доста по плажа. сигурно е въпрос на практика (явно попадам все на нови собственици ) - вечер са голям хит с разпъването, ама сутринта като започнат да събират какъв смях е покрай тях.. Цецко не каза какъв магистър ще става момата. То проучването може да няма нищо общо с палатките или маркетинга.. Може примерно да е изследване на коментарите във форум
|
|
|
Чет Авг 11, 2016 7:45 am |
|
|
Tito
|
|
|
|
Пуснах една бюлетина в урната. Макар, че по темата съм пълен лаик. Миналата година си купих много лека и удобна двуместна Quechua специално за едни пропаднали или да кажем отложени планове за атака на устието на р.Тимок и даже още не съм я разпечатал
_________________ От Ком до Емине 2012
Ком-Емине GPS трак |
|
|
Чет Авг 11, 2016 9:42 am |
|
|
Andro
|
|
|
|
Bitte schön! Моля пак заповядайте. Успех с дипломирането и в следващите стъпки!
А сега една бира.
|
|
|
Чет Авг 11, 2016 10:19 am |
|
|
t.hristov
|
|
|
|