Честит имен ден!
Да е живо и здраво името на всички "цветя, храсти и дървета"!
Естествено и по- специални поздрави за Tzetzko!
Малко снимчици от уикенда.
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
След което идва нов пролом, тръгва водопад и отново се отправяш нанякъде...
Тръгвам нанякъде...
Нед Апр 24, 2016 6:27 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3387 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Предлагам тази тема да стане главна тема за поздрави за именни (и рождени?) дни.
Честито на носещите имената Борис, Борислав, Борислава, Боряна, Борко, Борил...
Относно снимките от Цветница:
Какво виждат очите ми? EXIIIT над масата? Забележете часа на снимката - 00:54:47. Пак ли среднощен глад и жажда?
Вто Май 03, 2016 6:52 pm
EXIIIT
Нееее това не е среднощен глад, това е сутришен глад. Пък и да си кажа аз, пристигнах на хижата в 23,30.....тази Кресна много далече била, направо бах прибит от ходене. И на масата нямаше нито храна нито питиета, от раницата извадих едно крайче хляб / беше ми останало от на Тошко Р.Д./и малко мухлясало сиренце та това беше. Колко мъка има по таз земя божеееее.
Сря Май 04, 2016 12:35 pm
Лари
Честит празник на всички и най-вече на тези, чийто покровител е Св. Георги Победоносец!
Със здраве да си носите имената, да сте смели и уверени и да бъдете опора на близките си и приятелите си!
Бъдете честити!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети