Мда малко късно отговарям на тази тема но все пак ще дам по добро приложение за целта. Казва се САСПланета от него може да експортнат гугълските карти и както много други в растерен формат за Гармин. Но ще е хубаво автора на темата да уточни на какво точно устройство иска да я тури тази карта. Между другото в Мобак отдавна са премахнати картите на Гугъл от съображения с лицензите за използването им.
Чет Юли 21, 2016 3:08 pm
peter1985bg
Здравейте и благодаря на всички,
Не е късно, за мен е въпросът, а досега нямах време да го пробвам, но вече ми трябва. Става въпрос за Garmin Astro и ми изглежда тая програма САСПланета да може да ми свърши работа, но нещо не успявам с експорта. Значи какво правя, нагласям си картата както искам да се вижда, селектирам района, който ми трябва, излиза ми попъп-а за експорт, там вече явно всеки таб е за себе си, не е с обща информация, защото във всеки се избира формат, зоом и т.н., избирам таба експорт, избирам формат (jnx), чеквам първата карта и като дам старт ми създава файл jnx, но е около 1мб, което ми се струва доста малко за района, който съм селектирал, около 100км дължина на правоъгълника. Слагам този файл в BirdsEye папката на gps-а, там имам 2 такива вече, и като го включа ми показва грешка "Invalid BirdsEye File", явно заради този, който сложиш, защото преди това не ми я даваше, и като вляза все пак, другите 2 jnx карти ги показва, а тази - не. Знаеш ли къде бъркам, струва ми се бъгава малко тази програма, но може и аз да бъркам?
Поздрави,
Петър.
Сря Сеп 07, 2016 1:31 pm
peter1985bg
Сега забелязвам, че съм объркал модела на устройството като съм писал, не че са много различни двете де, но става въпрос за Aplha, не Astro, а не мога да променя поста си.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети