Здравейте!
Майка ми иска да ходи на Караджов камък а аз не съм ходил.
Бихте ли ми казали дали от Мостово или от Белинташ има маркирана и лесна пътека, че като ги знам ако няма маркировка и хубава пътека ще се омотаят мн здраво някъде, а аз не мога да ида с тях.
Благодаря предварително за отделеното време!!!
Според картата маркировка има от Мостово до Л.Х.П.Кубадински-нататък няма но е черен път+добра пътека и мисля че няма как да се объркаш ако знаеш къде отиваш!Ние се качихме оттам а слязохме към махала Ряката-натам имаше табелки в обратна посока-т.е. пак е що-годе маркирано.Долу в дерето на Сушица имаше и табела за вилно селище Сабазий,което е под Белинташ-т.е. и оттам става,но аз препоръчвам да се тръгне от Мостово-по-безобидно е!
Успех!
Чет Май 26, 2016 10:10 pm
ieronimus
Пътеката от Мостово е маркирана. Излиза на пътя между Караджов камък и Кръстова гора.Няма как да се объркате.
П.П. Под път, разбирайте горски път. Наляво по пътя на около час е Караджов камък, надясно на 20 тина минути - Кръстова гора.
Чет Май 26, 2016 10:39 pm
zaples14
На около 200 метра преди споменатата ловна хижа П.Кубадински има разклон, при който за Караджов камък се тръгва наляво, т.е. не се продължава към постройката. След това има още един разклон на пътя, там правилната посоката е вдясно.
Чет Май 26, 2016 11:04 pm
heidentum
Много благодаря за информацията!!!
Пет Май 27, 2016 1:15 am
ivailo.hr
Според мен до Караджов камък най-лесно се стига от Кръстова гора. До там е асфалт. След това е черен път. Препоръчвам Ви да си направите разпечатка от картата на участъка, през който смятате да минете, за да Ви е по-спокойно на разклоните. Ето споменатия от мен маршрут от Кръстова гора: http://www.kade.si/#map=15/2775792.46/5135733.96/0
Последната промяна е направена от ivailo.hr на Вто Авг 27, 2019 4:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Май 27, 2016 9:47 am
heidentum
Ясно!
Благодаря!
Мен ме интересуваше конкретно за маршрутите от Мостово.
Пет Май 27, 2016 2:47 pm
ivailo.hr
Ами значи от с. Мостово се качват по маркираната пътека в посока Кръстова гора, прихващат маркировката за Акватепе и така. Всеки сам си преценява как ще стигне до целта си, според чувството си за ориентация.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети