Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 522 Местожителство: Велико Търново
Велико Търново - Елена и на зад - 16.03.2016г.
Това е едно импровизирано от мен трасе, съчетаващо шосейно и планинско колоездене. Без да имам претенции за някакъв кой знае какъв спортист, все пак правя предупреждение за ентосиастите да съобразят възможностите си преди да го изпробват. И така, началото е от Велико Търново, преминава се през с.Велчево и до Капиновския манастир е шосе. От там, през вилната зона се изкачва хълма над яз. Йовковци, по пътека проправена от АТВ-та и кросаци. Препоръчетилно е на места да се слиза и да се бута. По пътеката (черния път) се продължава към самия язовир, където се включваме към по-широк черен път излизащ на асфалтово шосе. От там покрай местността Марафлеци и с.Титевци, та до гр. Елена. Там бях в 11:55ч. Последва почивка около 30мин. след което се върнах по същия маршрут. Ето и малко снимки плюс карта на трасето с планинската част.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Посвещавам този маршрут на всички приятели, хора и работодатели обичащи предизвикателствата!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети