Питане за отстъпка
Здравейте колеги! Вижте сега имам следния казус - рожден ден в неделя когато Стената не работи, а налично желание за купуване на скъпи обувки.Какво става с -20% отстъпка? Излиза, че ако ти се падне рождения ден в неделя, не можеш да ползваш отстъпката? Така ли е?
_________________ Всичко е възможно.
Пон Яну 11, 2016 10:44 pm
аngel
Liubitel Добре е да се отиде предният ден преди рождения и да се пита, предполагам че няма да има проблем да я дадат . На сайта, не знам дали отговарят, също може да се пита. Аз имах същия казус, проверих по телефона в кой магазин имат стоката, отидох после да я видя и мисля че и я резервираха за 2-3 дни, за да я имат на определената дата. Носех си личната карта . Продаващите са много любезни и оказват съдействие, минах по тези стъпки за раница.
Вто Яну 12, 2016 1:10 am
Liubitel
Много сложно като се има предвид че купувачът не е рожденник а приятел на приятел.... Значи търся рожденик, който съвсем скоро тази седмица, следваща да има личен празник.Ще има почерпка Хубаво е да е мъж, ще се купуват обувки за мъж. Да си нямаме проблеми в магазина.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети