|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
sergey_v
|
Зимно Без Бог-Тевно, питане за маршрут |
|
Здравейте,
Някой може ли да даде съвет за маршрут Без Бог-Тевно зимно? Ако има трак, най-добре.
Благодаря!
|
|
|
Нед Дек 27, 2015 8:02 pm |
|
 |
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Ми то зависи колко е зимно..в момента се минава по лятната пътека-снега е малко(поне от към лавинна опастност, за другите терзания съм писал в темата"условия-обстановка...")Кралевдворска порта също се качва, макар и с повишено внимание и необходимата зимна екипировка
иначе трябва да се качиш на премката м/у вр.Безбог и Полежан и да се пуснеш към Попово езеро,после ако Кралевдворска порта е много навята варианта е качване вдясно от нея по слабо изразена издатина/или разлат ръб/,(ние се върнахме по него на слизане, щото идвахме от вр.Момини двори)след връхната точка се спускаш вляво-към портата,защото от другата страна е много стръмно...
трак нямам,за съжаление колегата starterwrc мисля беше с пуснат гпс-ако има може да го пусне,но-пак повтарям-ние бяхме без усложненията от лавинна опастност!
|
|
|
Нед Дек 27, 2015 10:50 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|