Здравейте приятели,
Тази Събота и Неделя ще се възползваме от обещаното чудесно време и най-накрая ще покорим Гоцев връх.
На теория всичко ми е ясно благодарение на вас ,но все пак бих бил много по-спокоен ако някой сподели GPS трак на маршрута Ливаде - Шабран - Гоцев - връщане по подсичащата пътека. Картата на Картография за Славянка, в която инвестирах, не става за нищо. Там тази пътека въобще не е спомената .
Вто Ное 17, 2015 9:04 pm
dido
До около 1900 нмв се следва маркираната със синьо пътека за Гоцев връх. Пътеката се изоставя преди да започне да подсича Шабран, след което изкачването трябва да продължи без ясно различима пътека, следвайки билния ръб. От Шабран за 100-на метра пак по билото се стига границата и пирамида 098. Оттам до Гоцев връх отново няма ясно различима пътека, а се следва граничната бразда. Връщането от Гоцев връх мисля е ясно, че трябва да стане по маркираната със синя боя пътека.
Дидо, благодаря за напътствията! А използвах трака, за да си създам собствен на kade.si. Много е лесно и забавно - шапка ви свалям за труда , който сте положили !
Лошото е , че Емо Чолаков май потвърди прогнозата от mountain-forecast.com, та ще видим.
Много ме е яд , че пропуснахме последните няколко уикенда с хубаво време.
Чет Ное 19, 2015 11:08 am
dido
Лошото време иде от северозапад и е много вероятно да достигне Алиботуш чак в неделя следобед.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети