Маршрутът ни беше от Зелени преслап, където паркирахме колите, през рилските езера до хижа Иван Вазов и обратно.
За участниците, французойките, с които спахме в една стая и др. подробности -
фоторазказ
Eй - екстра расодка - ама гледам ви е разладил дъждец. Па ако не е гърмяло - направо сте за завиждане. Ние в неделята на връщане от Олимп минахме през Дупница - Рила над 2000 м. си беше бая забулена.
леле какво ми се ходи някъде у високото.....
едвам изтрайвам офиса днес
Сря Юни 24, 2009 1:27 pm
vasil111
нали идваш от олимп Албена - кво пак високо
Сря Юни 24, 2009 2:58 pm
anadel
Слагахме дъждобрани, но не ни валя. Порой се изсипа докато бяхме в хижата и после пак изгря слънце.
Ето това беше изпитанието - да заобиколим под пряспата по тясна пътека, а някой е с тенис маратонки, надолу се вижда какво е... Ама майките виновни - къде си водят децата
Слагахме дъждобрани, но не ни валя. Порой се изсипа докато бяхме в хижата и после пак изгря слънце.
Ето това беше изпитанието - да заобиколим под пряспата по тясна пътека, а някой е с тенис маратонки, надолу се вижда какво е... Ама майките виновни - къде си водят децата
брей ама вие дирекшън през дъждовните "почивки" сте се минали
че то топката е все в градината на възпитателя-майка за добро или за лошо а изпитанията - за истината от кеФа
а спасителната акция на ПСС същия уикенд в циркуса на 7те Рилски езера не си е само изпитание, а и трагично следствие от човешките действия
Speedy написа:
vasil111 написа:
нали идваш от олимп Албена - кво пак високо
Е то човек като го засърби крастата, спирка няма!
каква краста, то това си направо пристрастяване към качествен наркотик
недей че и на мен апетита ми за ходене расте ли, расте, като гъба след дъжд и ходенето все не стига и не стига, не видиш ли всеки ден плача за планината и то по няколко пъти, дори сълзите взеха да изкристализират
_________________ "А ненужния спор оставете –
всичко вече доказал съм аз:
най-красиви са днес върховете,
недостигнати още от нас." Владимир Висоцки
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети