До Черното пръскало над Карлово-28.10
Здравейте,
от много години ми се върти в главата есенна разходка по маршрута: Карлово-х.Хубавец-х.Левски-х.Рай-Паниците.
За съжаление неочаквано прекъсване на отпуска ме накара изпълня само час от него,
а именно: Карлово-х.Хубавец- Черното пръскало-Карлово.
Най-накрая го намерих този чудесен водопад и то през любимия ми сезон- напълно си заслужава рискованото пресичане на буйната река и търсенето на незабележимата пътека!
И малко снимки за ценителите на есенната красота:
http://andimit.snimka.bg/mountain/do-chernoto-pr-skalo.885029.36221136
Всичко най!
Съб Окт 31, 2015 11:37 am
аngel
Привет Балкана е голяма работа, много хубаво ходене сте направили. Имаме къща в подножието, под Мазалат, но тъй като иска много поддръжка, само няколко пъти съм излизал нагоре - до Райското пръскало и Саръяр. Ходим на 3-4 км наоколо около къщата. Но след време, ще го почнем и Балканът.....
Съб Окт 31, 2015 1:02 pm
il4o_voivoda
Красиво, чудесно – десетки пъти съм преминавал оттам с приятели и близки и пак, и пак - жадувам завръщане. Животът изтича като тази стремглава река, надолу. meco puh се бе зарекъл 50 пъти да изкачи Ботев, отвсякъде. Дано, дано – живот и здраве! Калофер – Рай – Ботев – Левски – Карлово – най популярният маршрут в Балкана, но наистина неистово красив във всеки сезон.
Еха, много е красиво там. Добре е, че си намерил време да обиколиш поне част от пътеката. Ние бяхме в района на 24-и. Да ти използвам темата, да не пускам нова, ще кача 4 снимки, толкова направих от цял ден ходене там, беше магия, въпреки силната вода и липса на мъгла, но.....! Поздрави!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети