До Страшното езеро-14.06
Здравейте!
В София страшна жега- хайде в Рила!
С колата до ЦПШ и от там след 3ч. ходене и снимки на заледеното езеро- направо да не повярва човек след страшния зной тук
А заслона е прясно ремонтиран и всичко си е о.к.
На връщане за разнообразие минахме през Йончево езеро.
Чудесен маршрут за един ден- горещо го препоръчвам!
И малко снимки, разбира се
http://snimka.bg/album.php?album_id=390080
Всичко най!
Здрасти.
Абсолютно - за един ден маршрутчето е фърси. Даже може да се отскочи горе до вр. Попова капа или Купените за по-добра гледка във всички посоки.
Убавиня си е там...А бракониер/и с въдици видя ли? - че ние в събота сутринта към 09.00 видяхме един тиквеник на езерото.
брей, мноо малко снимки тоя път.
Т`ва интересно - за ремонтирането на заслона, само боя или нещо и по интериора? Че доколкото си го спомням, беше много мизерен
Сря Юни 17, 2009 1:38 pm
andimit
за заслона
Здравей Кат!
Аз самият не влязох вътре, но на Йончевото езеро си говорихме с една двойка спала вечерта- основен ремонт вътре, топлоизолация, нови одеала и ЧАК ЧАРШАФИ!!!
Имало и дърва в печката и било супер чисто и подредено, а само като знам каква мизерия беше до преди време
Дано ти помогнах
Всичко най!
П.П. Направо не ме свърта на преспя някоя вечер, но през седмицата- след мойта реклама сигурно уикендите ще е пълно))
Сря Юни 17, 2009 9:27 pm
meden
относно заслона
нямам представа колко зле е било,но като ходих и аз до йончевото езеро,се зарадвах че имаше нацепени дърва,подредено,дори аптечката си е там,а също и един чифт очила
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети