ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Проблем с туристи на х.Белмекен.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Проблем с туристи на х.Белмекен.
Автор Съобщение
Rincewind

Мнение Отговорете с цитат
loudidd написа:
Интересно ми е мнението ти дали изобщо трябва да има баня в хижите

Хм ... нищо никога не е задължително. Но когато е обявено, че има баня, и хората отиват с настройка, че има баня, и плащат вкл. и за баня, то тогава им се полага баня.
Колкото до "химията", означава ли това, че ако си измия ръцете със сапун в планината, съсипвам природата?
Вто Окт 15, 2013 7:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
loudidd

Rincewind написа:
Колкото до "химията", означава ли това, че ако си измия ръцете със сапун в планината, съсипвам природата?

Ти си прецени дали и колко я съсипва. Днес по медиите излезе хубава статистика, която ни дава в челото на замърсен въздух в градовете. Дали преди 60-70 години и бума на тежката, автомобилната и химическата индустрия щяхме да си говорим за това?

И точно това мислене, зародило се долу в бетонния ад, не би трябвало да го пренасяме горе, там, където бягаме от точно тия стереотипи - "щом си плащам, аз съм цар"! Полага ми се, искам го, веднага!

Тия хижи са построени от хората преди мен, за да мога да се подслоня вечер и при лошо време. Ужасно е, че хижарите се опитват да осигурят все повече и повече комфорт с цел комерсиализация. И тая случка, дето вече в 7 страници се обсъжда е резултат точно от тоя процес, в който някои туристи (и хижари) възприеха, че хижите са същото като на морето или в Банско.
Аз поне в хижа влизам с респект и благодарност. Друго не ми трябва.
Вто Окт 15, 2013 7:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jeffpitters

За мен е напълно ненормано нито да псуваш , още повече , някой от персонала , който те обслужва (независимо дали ти харесва как или не) , нито да удариш жена , освен естествено , ако нямаш някаква реална заплаха за живота си (единствения случай като съм удрял жена е , понеже крадеше в магазина ни и след като я хванахме изкара нож и реши да ни ръга)
Така че и двамата са си виновни за създалата се ситуация.
Вто Окт 22, 2013 9:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.