И се променям.... променям....... променям...... Само да не изчезна
Играем го обидени?!
Успех на пътеводителя и на автора.
Не. Това беше шега заради текста. Извинявай не можах да се стърпя. Не мога да съм обиден на такъв прекрасен форум и хората които са го създали и го стопанисват. Мога само да съм Ви благодарен за всичко което сте направили. Свалям Ви шапка. Сериозно
Поздрави на целия екип, който все още не съм разбрал изцяло кой е но започва да се попълва малко-помалко.
...
Не. Това беше шега заради текста. Извинявай не можах да се стърпя. Не мога да съм обиден на такъв прекрасен форум и хората които са го създали и го стопанисват. Мога само да съм Ви благодарен за всичко което сте направили. Свалям Ви шапка. Сериозно
Поздрави на целия екип, който все още не съм разбрал изцяло кой е но започва да се попълва малко-помалко.
Благодаря от името на целия екип.
Аз се слагам на пангара.
Другите държат на анонимността си. И с право - трудно е да се работи с хора, много е времеемко, емоциоемко и т.н.
Важет е резултатът, а не хората, борещи се за него.
Аз Благодаря на всички разбрани и цивилизовани потребители - без вас форума щеше да е далеч от това, което е.
Страхотен ееее - шептят листата
Голяма работа - довява вятъра
А птиците крещят високо в небесата: таквоз творение не виждали сме нииде по земята
Честит празник на всички влюбени , загубени , пияни и заляни
Пет Фев 14, 2014 1:18 pm
EXIIIT
хООООпппп и аз току що го получиш. Почвам го.Благодаря Димо за труда който си положил да го спишеш това нещо, поздрави на семейството ти , че те търпят /както сам си написал/, но ще трябва да търпят още - нали има още две части и накрая и за посвещението за което те помолих....... Успех.
Охооооооо и отстъпка имам в цената 17,00 лв. от обявени 20,00лв.???????????
Пон Фев 17, 2014 1:39 pm
martinov
И аз вече държа в ръцете си новият пътеводител на Димо.
Благодаря ти и ти пожелавам успех.
Да се включа и аз в отзивите.
Чудесен е новия пътеводител, браво! Особено ми харесва комбинацията с карта в края. Така цялата нужна информация е под ръка.
След като първата книжка тръгна повече от добре, започвам малко по-експедитивна работа по втората част. Картите са готови и подредени, повечето маршрути също са прослушани и прошнуровани вече
Останаха няколко неизвестни от Троян към билото (особено изходните точки около града); една екопътека над Априлци, която не мога да асимилирам още и от север май толкоз. От юг ще ме водят над Тъжа скоро по една красива пътека, която заслужава специално внимание (да не ме чуят само от парковата дирекция ). Томанов каза, че ще помага за мечата над Карлово, и остана да подредя малко нещата в най-западната част. Абе като гледам от 50 маршрута над 40 и кусур са напълно готови.
Преди лятото ще се печата май. Ама продължавайте да грабите и първата част де.
От скоро пътеводителят на Централна Стара планина се предлага в няколко търговски обекта в страната:
- книжарници Хеликон
- книжарници Приятели
- книжен център Гринуич, гр. София, бул . Витоша 37
- магазини Стената
- книжарници Амадеус и Белканто, гр. Бургас
- част от туристическите дружества в страната.
Всеки който иска може да го разгледа в обектите на място и да си го поръча през сайта. Както вече знаете членовете на форума получават 20 % отстъпка от цената, ако отбележат това при заявката.
Поздрави на всички и весели Великденски и Майски празници.
P.S. То Май вече чука на вратата и е време за втората част Скоро ще има повече подробности.
Вто Апр 08, 2014 4:09 pm
netman220
Здравей, Димо.
Отдавна се канех да драсна някой друг ред, но пусти мързел ....
Пътеводителят ми хареса. Имам две предложения, ако разбира се е възможно да се реализират.
1. Ако може общата карта, където са разчертани картолистовете да бъде с по-малко подробности и надписите да са с по-голям шрифт. Так ми се струва, че голямата карта ще стане по-ясна. Сега трудно различавам кое какво е на нея и трудно се ориентирам.
2. Имам предложение на мястото, където описваш маршрута да има негова обща скица. Така, когато читателя чете да може с един поглед да се ориентира най-общо ... А вече за подробности ще се гледа картата в края на пътеводителя.
С нетърпение чакам втората част. Пожелавам ти успех при писането и да я завършиш и издадеш скоро.
Здравей, Димо.
Отдавна се канех да драсна някой друг ред, но пусти мързел ....
Пътеводителят ми хареса. Имам две предложения, ако разбира се е възможно да се реализират.
1. Ако може общата карта, където са разчертани картолистовете да бъде с по-малко подробности и надписите да са с по-голям шрифт. Так ми се струва, че голямата карта ще стане по-ясна. Сега трудно различавам кое какво е на нея и трудно се ориентирам.
2. Имам предложение на мястото, където описваш маршрута да има негова обща скица. Така, когато читателя чете да може с един поглед да се ориентира най-общо ... А вече за подробности ще се гледа картата в края на пътеводителя.
С нетърпение чакам втората част. Пожелавам ти успех при писането и да я завършиш и издадеш скоро.
Поздрави!
Мерси за мнението и предложенията. По точка 1: И на мен не ми харесва много как се получи, но тя е само за онагледяване кое къде е, а не да се следва и гледа по нея. Първо мислех вообще да я няма, после пък без нея няма да е много ясно. Според мен си е горе долу ставаща.
По точка 2: Така ще стане много дълго, натрупано и с повторения. Опитал съм се да го направя възможно най-изчистено и в намален вид. Все пак текста си е за четене най-вече преди ходене, а картата по време на вървене. Пък за такива като тебе с ГСМ-и и карта не им трябва
От днес файловете са в печатницата. Обещаха до десетина дена да е готова - значи съвсем в началото на Юли. Ако всичко е ОК може да посрещна изгрева с нея на Джулая
Ако някой все още не се е сдобил с първата част сега е момента. Действайте.
Следете темата, както и на някой от по-долните линкове за подробности
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Следваща
Страница 6 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети