Необходимо ли е да се носи пистолет за самозащита по време на поход?
Да
13%
[ 9 ]
Не
79%
[ 55 ]
Не мога да преценя
7%
[ 5 ]
Общо гласове : 69
Автор
Съобщение
Todor
Много ми е интересно колко хора от тези които са взели отношение по темата са държали в ръка КНО ? /Кънтър страйк и газовите не се броят /
Ега си! 6 страници писаници за оръжие в туристически форум!
Съб Мар 30, 2013 8:58 pm
Storm
Todor написа:
Много ми е интересно колко хора от тези които са взели отношение по темата са държали в ръка КНО ? /Кънтър страйк и газовите не се броят /
Ега си! 6 страници писаници за оръжие в туристически форум!
И аз това попитах, ама ...
Нед Мар 31, 2013 2:48 pm
Криси
Не мисля, че хората не носят огнестрелно оръжие, защото нямат такова. По-скоро връзката е обратната- нямат оръжие, защото не им се налага да имат. Ако беше нужно щяха и да си го носят, и да могат да го използват.
Лично аз, когато видя някой, който не е горски, полицай или нещо такова да носи пистолет в планината си мисля за него същото, каквото си мисля и за кифлите, помъкнали големи чанти с козметика или пък малки ютии, за да си гладят дрехите.
Пон Апр 01, 2013 9:17 am
Todor
Криси написа:
Не мисля, че хората не носят огнестрелно оръжие, защото нямат такова. По-скоро връзката е обратната- нямат оръжие, защото не им се налага да имат. Ако беше нужно щяха и да си го носят, и да могат да го използват.
Лично аз, когато видя някой, който не е горски, полицай или нещо такова да носи пистолет в планината си мисля за него същото, каквото си мисля и за кифлите, помъкнали големи чанти с козметика или пък малки ютии, за да си гладят дрехите.
Да! Много интересна гледна точка!
Всъщност интересно какво си мисли една спретната, добре облечена, добре ухаеща, елегантна,....., госпожица, срещайки някоя пристъпяща със зимни обувки, с раница натоварена с железа на гърба, яке /вече не много чисто и случайно разпрано на някое от железата /, изгоряло и обелено лице, напукани устни и т.н. ....
И въобще - кой го интересува какво си мисли! Мен лично - не.
Пон Апр 01, 2013 3:21 pm
SMitev
Криси написа:
По-скоро връзката е обратната- нямат оръжие, защото не им се налага да имат.
А тези които имат налага ли им се?
...относно темата... Защо още съществува?!?!? Който иска да си носи и базука, нужно ли е да се обсъжда в форум, където хората предпочитат да са далече от: простотия, лицемери, шум и цивилизация като цяло. Създава се излишно напрежение, което мен лично ме натоварва. Чета форума за да се порадвам на преживяванията на хората, които са имали възможност да се качат на високо, когато аз нямам такава и.... Попадам на тема за ОРЪЖИЯ
ПП: Google знае няколко оръжейни форума...
Пон Апр 01, 2013 4:36 pm
Todor
SMitev написа:
Криси написа:
По-скоро връзката е обратната- нямат оръжие, защото не им се налага да имат.
А тези които имат налага ли им се?
...относно темата... Защо още съществува?!?!? Който иска да си носи и базука, нужно ли е да се обсъжда в форум, където хората предпочитат да са далече от: простотия, лицемери, шум и цивилизация като цяло. Създава се излишно напрежение, което мен лично ме натоварва. Чета форума за да се порадвам на преживяванията на хората, които са имали възможност да се качат на високо, когато аз нямам такава и.... Попадам на тема за ОРЪЖИЯ
ПП: Google знае няколко оръжейни форума...
Абсолютно те подкрепям и от няколко дни повтарям, че това не е тема за туристически форум.....
Айде по другите теми.
6 страници мнения от съфорумници, които нямат нито една споделена разходка в планината.
Изключая Тодор, Криси, и др. - да не се ровя назад в темата.
Пишете и споделяйте по другите раздели - Рила, Пирин, Стара Планина, Родопи, Витоша... не е като да нямаме планини, а да имаме само стрелбища и полигони.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети