ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
мечка до Триглав
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
мечка до Триглав
Автор Съобщение
Гунди

Местожителство: Стара Загора

Мнение Отговорете с цитат
mislesht написа:
ZCEZBPM написа:
Никой ли тук не е чел *Съкровището от Сребърното езеро*? Smile
Там Олд Шетърхенд и Винету убиваха гризлитата с джобни ножки.
Имайте повече вяра в себе си бе хора. Very Happy

Абе той и Сандокан убиваше тигър с кинжал, но я пробвай на практика! Very Happy

Доста инфо се събра в тази тема, не знам как ще извадим полезното за да го систематизираме. Rolling Eyes

ами според мен това е полезното-да пееш,свиркаш,звъниш със звънче,по всякакъв начин да предупредим дивите твари,че сме в гората!И да се оттегляме,когато има някой с по-големи габарити от нашите... Laughing

Нед Сеп 16, 2012 11:47 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Гунди написа:
...И да се оттегляме,когато има някой с по-големи габарити от нашите... Laughing

Правилно, да се оттегляме, но преди това трябва да заблуждаваме противника (meco) с нещо, например:
Pagane написа:
...да си носим ли запЪртъци ,като миризливо средство против ме4ки ??

Ами може, само не зная с колко запъртъка може да се нахрани "meco", за да ме остави на мира???

Балкана символ на цял полуостров
Пон Сеп 17, 2012 2:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

Местожителство: burgas

Да вдигаме шум в гората, но аз обичам и тишината, къде другаде можеш да се насладиш на спокойствието, на липсата на клаксони?
Вто Окт 09, 2012 8:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ПАВЕЛ

toni g написа:
Да вдигаме шум в гората, но аз обичам и тишината, къде другаде можеш да се насладиш на спокойствието, на липсата на клаксони?

Абе Тони, зАрежи ги тия косматите, тъкмо ги оставихме на спокойствие от седмица -две Laughing . Кажи как вървят работите с паламуда,че цяла България пощуря тия дни Croc

Вто Окт 09, 2012 9:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Pagane

Местожителство: София

Мнение palamud Отговорете с цитат
ПАВЕЛ написа:
toni g написа:

Абе Тони, зАрежи ги тия косматите, тъкмо ги оставихме на спокойствие от седмица -две Laughing . Кажи как вървят работите с паламуда,че цяла България пощуря тия дни Croc

az sam v Burgas ot 3 dena Smile 4uvam , 4e niama mnogo palamud Smile) i tazi godina ,minalata na edin no6ten ribolov izmraznah i hvanahme 80-90 ribi :-0)
Вто Окт 09, 2012 11:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

Павел, аз ги оставих "косматите", ама прочетох твоите постове и на Никтод в този форум и разбрах, че Вие не ги оставяте на мира.
Аз не бях в България , ходих на плаж на друго море, дето водата е бистра и малки рибки те хапят за краката. Ще Ви кача снимки на едни папагали с които се занимаваше един българин. Впечатлиха ме като много умни птици ,не бяха в клетка.
А за паламуда, има го в магазина по 7лв., аз още не съм яла за този сезон.
Сря Окт 10, 2012 10:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

Мнение "Кой казва, че нямало мечки?" Отговорете с цитат
Сотиров, снимката на баба Меца с трите мечета ти ли я прави?
Сря Окт 10, 2012 10:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

toni g с тази мечешка тема единственото, което според мен правим, е качествено да забавляваме форума.
С ПАВЕЛ се сдавихме за пътеките, обаче се солидаризирахме за мечките Smile
По въпроса с папагалите, се присъединявам към мнението ти, че са интересни животни. Ще е любопитно да се разгледат снимките.
Да не би, обаче и тяхната популация, да искаш да регулираш Smile
Сря Окт 10, 2012 11:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

Мнение Аз обичам животните Отговорете с цитат
Никтод, защо мислиш, че искам да огранича популацията на всички животни? Аз обичам животните, имала съм кучета, котки, морско свинче, водни костенурки, декоративен заек, папагалчета и др. Хората може да ме разочароват, но животните не. Тук има много гларуси, сигурно знаеш. Редовно им оставям на прозореца в службата надробен хляб и ако забравя ми чукат на прозореца . През лятото обаче ходят някъде и не ги виждам.
Август месец когато бях в Рила, гърлото ме заболя да пея, да свиря, догодина ще взема по сериозни мерки. А сме ходили по много забутани места с малки деца и сме срещали само сърни.
Ще ви кача снимки на папагалите, но не съм ги свалила още от телефона си.
Чет Окт 11, 2012 8:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

[quote="NikTod"...Да не би, обаче и тяхната популация, да искаш да регулираш Smile[/quote]
Ами да, отсега се опасявам да не срещна toni g някъде, че да ме ликвидира заради пустата популация. Как ще ме познае, че не съм мечка... ами МЕЧО Very Happy. Страха може да обърка не само род, ами и габарити.

Балкана символ на цял полуостров
Чет Окт 11, 2012 9:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tito

Laughing Laughing Laughing
Чет Окт 11, 2012 9:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

meco puh написа:
[quote="NikTod"...Да не би, обаче и тяхната популация, да искаш да регулираш Smile

Ами да, отсега се опасявам да не срещна toni g някъде, че да ме ликвидира заради пустата популация. Как ще ме познае, че не съм мечка... ами МЕЧО Very Happy. Страха може да обърка не само род, ами и габарити.[/quote]

Smile Прекръсти се на Папагалчо. Всъщност от поста на toni g може и друго да си избереш Very Happy

toni g, разбира се, че не съм си изградил такова крайно мнение за вижданията ти по отношение съжителството с природата. Както обичам в удобен случай да казвам: Малко хумор не отровил никой, поне до момента на прилагането му Smile

А по отношение на миграцията на чайките през лятото, от прозореца на службата ти. Мога да питам, но препочитам да предположа. Отишли са на шведска маса по плажовете и рибарите. Цяла зима пости на "хлебец" при теб. Няма как, още повече, че не съм чувал за чайки-аскети Laughing
Чет Окт 11, 2012 10:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

То не винаги човек е такъв за какъвто се афишира. Не се знае кой е по-добър природолюбител. На приказки всички сме много добри.
Споменах за гларусите, а не за чайки. Първите са много нахални птици, ние ги използваме като нарицателни за туристите /морските/, а вторите са грациозни птици и много страхливи.
Съб Окт 13, 2012 4:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

toni g написа:
То не винаги човек е такъв за какъвто се афишира. Не се знае кой е по-добър природолюбител. На приказки всички сме много добри.
Споменах за гларусите, а не за чайки. Първите са много нахални птици, ние ги използваме като нарицателни за туристите /морските/, а вторите са грациозни птици и много страхливи.

Как ще стане вие дамите да ги обичате чайките, при положение, че имате гларуси Smile

п.п: А тия нахални, като чайки туристи, които вие от морето /визирам в случая само теб и такива като теб/, които така лицемерно и мазно им се лигавите когато става реч да им вземете парите, а във всеки удобен момент /обикновено когато свърши сезона/ стават разбира се нахални чайки.
Или ако си поиграя с думите. През сезона пристигат гларуси /т.е. те са чайки с пълни портфейли/, а когато портфейлите се изпарят остават само чайки.
По нашия край си имаме поговорка: "Храни куче да те лае"

"Неам думи"
Съб Окт 13, 2012 6:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toni g

Никтод, не мога да разбера каква аналогия правиш между чайки и гларуси.
За твое сведение изобщо хляба ми не е свързан с туризма и на никой не се лигавя, все едно ми е какъв ще е сезона, аз самата ходя на други морета на почивка. Обещах ви да ви кача снимки с много големи и опитомени папагали /ара и какаду/.
Хайде остани си със здраве.
Съб Окт 13, 2012 7:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Страница 6 от 8

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.