Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1281 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
kaloyanv написа:
Борката вече е зареден на сайта за проследяване. Живо здраво неделя 00.00 тръгва и дано да няма проблем с контузията. Аз ще се позабавлявам с него от началото до някъде. .. Моето забавление ще е със старото колело, тъй като новото влезе в бокса и чака части за съжаление. .. Аз му пожелавам безпроблемно преминаване и късмет с време и всичко останало.
Борката вече е зареден на сайта за проследяване. Живо здраво неделя 00.00 тръгва и дано да няма проблем с контузията. Аз ще се позабавлявам с него от началото до някъде. .. Моето забавление ще е със старото колело, тъй като новото влезе в бокса и чака части за съжаление. .. Аз му пожелавам безпроблемно преминаване и късмет с време и всичко останало.
Едва ли има такава вероятност. Тъй като гледам той кара бавно, но качествено. Явно вече не е първа младост, не му знам годините ... Залага на бавните и продължителни удоволствия. ......
Чет Юли 17, 2025 1:19 pm
boris_borisov
kaloyanv написа:
packo packov написа:
kaloyanv написа:
Едва ли има такава вероятност. Тъй като гледам той кара бавно, но качествено. Явно вече не е първа младост, не му знам годините ... Залага на бавните и продължителни удоволствия. ......
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1281 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
kaloyanv написа:
packo packov написа:
kaloyanv написа:
Удоволствие е нашето, да караш и да спреш и да пиеш. А да караш, дори бавно, ама денонощно... НЕЕЕЕЕЕ
Мдааа задава се нещо голямооо, което ще бъде свършено от един, двама, максимум трима човека. Но ще разклати международните новини за десетки години. Ще надмине по гледаемост филмите "Бебе Падна", както и на Спонсорираните От кауфланд маркирания на БТС, по пътеките от НДК, до лявото разклонение на Витошка.
Да живее БТС, да живееят рекордьорите и всички останали фалшиви труженици на туристическото движение. Ще остане само Избрания и неговите родове
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети