wanderer142 написа:
Благодаря! Ще прегледам всичко много внимателно, че импровизациите не са ми силна страна.
Относно "бурката", в наши магазини съм виждал шапка с периферия и мрежест воал против насекоми. Не помня къде, обаче. Все ми се струва, че подходящ лосион е по-доброто решение. Предполагам само.
лосиона не работи... може да гони комари примерно, нямам идея.. обаче има едни малки гадни дразнещи мушици, дето ти влизат във всички открити дупки .. очи уши нос уста.. и никакви лосиони не ги гонят, просто си летят около тебе и ти ги гълташ, кашляш плюеш и прочие..
Пет Юни 23, 2017 9:40 pm
wanderer142
Вярно че тези мушици лосион няма да ги прогони. А пробвал ли се е някой с онези портативни вентилатори, дето се закрепват на козирката и работят през USB от външна батерия? За разхлаждане в жегата става дума, не за мухи.
Съб Юни 24, 2017 11:07 am
Владислав
joy_boy написа:
лосиона не работи... може да гони комари примерно, нямам идея.. обаче има едни малки гадни дразнещи мушици, дето ти влизат във всички открити дупки .. очи уши нос уста.. и никакви лосиони не ги гонят, просто си летят около тебе и ти ги гълташ, кашляш плюеш и прочие..
Да знаете, викат им винарки. За да няма проблем с тях има един метод. Полу непосилен е, но... Трябва предишната вечер да не си пил. Веднъж успях (бях на венозен антибиотик) и работи!
Шега това е, както се разбира.
Съб Юни 24, 2017 3:15 pm
joy_boy
Владислав написа:
joy_boy написа:
Да знаете, викат им винарки. За да няма проблем с тях има един метод. Полу непосилен е, но... Трябва предишната вечер да не си пил.
НИКОГА не би опитал подобен варварски метод
Нед Юни 25, 2017 7:38 am
captain Bertorelli
Здравейте. Някой да тръгва между 15 и 25 Юли и евентуално да си търси спътник?
Нед Юни 25, 2017 1:17 pm
momchilov
аз тръгвам на 16.7 .2017 за проба за бързо и леко минаване. Но идеята ми е да тръгнем и всеки да си се движи с неговото темпо и ако се случи да се настигаме. 2ма сме - ще тръгнем около 00:00 ч. от х.Ком. Багажа ми е около 4 килограма с водата, храната, дрехите и лекарствата.
Нед Юни 25, 2017 9:20 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
аз тръгвам на 16.7 .2017 за проба за бързо и леко минаване. Но идеята ми е да тръгнем и всеки да си се движи с неговото темпо и ако се случи да се настигаме. 2ма сме - ще тръгнем около 00:00 ч. от х.Ком. Багажа ми е около 4 килограма с водата, храната, дрехите и лекарствата.
не ми е по възможностите скоростно минаване. Нещо като 14-16 дни го мисля.
. Багажа ми е около 4 килограма с водата, храната, дрехите и лекарствата.
вода-о,5л ракия-0,5л. 2 бири-1л. салата+мезе=1кг. лекарства-2 прахчета-4гр.
дрехи-минус 2 кг.
Нед Юни 25, 2017 10:14 pm
rumen radev
Имам тази мрежичка. Наистина, 40гр. не се усещат, компактна в сгънато положение, диша се безпроблемно и е с достатъчно ситни отвори. Минуси - закача се при движение в храсталаците. Доста е фина и не бих я пълнил с багаж (някой я спомена като възможност за органайзер), но пък и не е нужно. Проверих, намират се в аутлета 2 бройки.
Пон Юли 03, 2017 5:32 pm
dragostin
Тръгване
Глася се да тръгна на 28 юли, петък, с рейса за Берковица в 17:30. План: най-най-много за 14 дни. Търся си подходящи другари, че ако няма, може и да се разкандърдисам.
Вто Юли 04, 2017 3:01 pm
boris_borisov
Еййй, много пуста е тая тема в най-усилното ком-еминейско време... кибиците като мен няма на какво да се радват и да се вълнуват. Дано да е заради това, че настоящите ком-еминейци се подготвят усилено и нямат време да пишат в темата или пък вече са по трасето Ето за разгрявка на очакванията една новинка отпреди 10-ина дни: http://www.dnevnik.bg/sport/2017/07/01/2999427_shto_e_to_velonosen_pohod_ili_600_km_karane_nosene_i/
Вто Юли 11, 2017 10:55 am
Tito
Според мен в този форум се чува по един или друг начин за не повече от 10% от опитите по Е3. Даже, ако трябва да го обърнем в хора процентът е много по-нисък. Та в тоя ред на мисли не ме учудва тишината. Но иначе съм убеден, че в момента е манифестация по Пътеката.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Следваща
Страница 6 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети